Mathis Olimb (assisterende kaptein, Vålerenga Ishockey), Betina Schau-Liberg (marketing manager, Crayon), Geir Øivind Gulliksen (CEO, Crayon Norway), Espen Viskjer (markedsdirektør, Crayon), Martin Røymark (kaptein, Vålerenga Ishockey)
Mathis Olimb (assisterende kaptein, Vålerenga Ishockey), Betina Schau-Liberg (marketing manager, Crayon), Geir Øivind Gulliksen (CEO, Crayon Norway), Espen Viskjer (markedsdirektør, Crayon), Martin Røymark (kaptein, Vålerenga Ishockey)

Crayon forlenger general­sponsoravtalen med Vålerenga Hockey

Den utvidede avtalen gjelder frem til sesongen 2027/28.

Publisert

– Vålerenga betyr mye for mange, både på og utenfor banen, og deres sosiale arbeid er spesielt imponerende. Crayon deler mange av verdiene til klubben, og kulturelt fungerer vi også godt sammen. Vi er derfor svært glade og stolte over å kunne forlenge vår avtale som generalpartner, sier Espen Viskjer, markedsdirektør i Crayon i en pressemelding.

Avtalen med Crayon gir klubben bedre økonomisk forutsigbarhet for klubben de neste årene, samtidig som de bidrar med kompetanse og fortsatt satsing på de sosiale engasjementene.

– Avtalen gjør det enklere for oss å skape en profesjonell hverdag for våre spillere på A-laget, sier Glenn Jensen, markedssjef i Vålerenga Hockey i pressemeldingen.

Crayon er et av Norges største IT-selskaper med hovedkontor i Nydalen, Oslo. Selskapet har over 4 000 ansatte i 47 land, hvorav 700 jobber i Norge.

I den nye samarbeidsavtalen med Vålerenga vil Crayon spesielt se på hvordan klubben kan dra nytte av ny teknologi og kunstig intelligens.

– Idretten er bare i startgropa når det gjelder bruk av teknologi og kunstig intelligens. Vi ser hvordan teknologibrikker på spillere og på puck gjør datainnsamlingen enklere. Vålerenga er allerede langt fremme som klubb når det kommer til digitale hjelpemidler og analyseverktøy, men samtidig er det store muligheter til å utvikle verktøyene i kamp og treningsarbeidet ved hjelp av maskinlæring og kunstig intelligens. Dette skal vi utforske nærmere sammen med Vålerenga i kommende samarbeidsperiode, sier Viskjer.

Avtalen innebærer også et sterkt fokus på sosale prosjekter. 

– Sammen med Crayon skal vi både utvikle oss selv, men også bidra til å utvikle andre gjennom våre sosiale prosjekter, og på lag med Oslo Kommunes mobbeombud, Ung Norge, Oslo Pride og flere veldige organisasjoner, sier kommersiell leder i Vålerenga Ishockey, Daniel Østbye.

Powered by Labrador CMS