Freddy dos Santos har fått ny jobb som markedssjef. Her i forbindelse med et besøk i Lindmo på NRK, høsten 2020.

Freddy dos Santos blir markedssjef på Carls

Den tidligere fotballspilleren skal blant annet jobbe med markedsføring for den nye arrangements-arenaen i Oslo.

Publisert

Freddy dos Santos blir markedssjef på Carls, som er en ny arrangements-arena på Carl Berners plass i Oslo.

Arenaen åpner etter planen lørdag 20. januar, og har også både restaurant og vinbar.

– Da gründerne bak Carls tok kontakt med meg og sa de ville ha en prat om en jobb, så ble jeg jo veldig nysgjerrig. Jeg bor i nærheten og har sett arbeidet med dette huset pågå i over et år, skriver dos Santos i en e-post til KOM24.

– Veldig frempå

Han har et godt inntrykk av sin nye arbeidsplass, og ser fram til å komme i gang.

– Det klaffa sånn personlighetsmessig med en gang, føler jeg. Det er en veldig frempå, driftig gjeng som virker spennende å bli en del av. Og det blir spennende å være med på noe fra starten.

Arbeidsoppgavene til dos Santos blir todelt. På den ene siden skal han jobbe med å markedsføre ulike arrangementer. I tillegg skal han inngå kommersielle samarbeid på vegne av Carls.

– Vi har en helt enormt bra booking-gjeng som fyller dette huset med aktivitet, så blir min oppgave å få programmet og eventene ut til folket. På den andre siden blir det å inngå kommersielle samarbeid rundt innholdet vårt.

Lang erfaring

Freddy dos Santos har en lang karriere som fotballspiller bak seg. Han spilte flere sesonger på toppnivå i Norge for henholdsvis Vålerenga og Molde. 

47-åringen la opp som spiller i 2011, og har siden hatt flere roller relatert til markedsføring.

– Ja, det er kanskje noen som fremdeles husker at jeg spilte? Siden den tid så har jobbet litt ulike steder, blant annet fem år i TV 2, noen år i markeds- og medieavdelingen til Vålerenga, og nå senest fem år i kommersiell avdeling i Norsk Toppfotball. 

– Der har jeg jobbet med samarbeidspartnere, aktivering av sponsorater, promotering av Eliteserien og samfunnsansvar. Til sammen så håper jeg dette gjør at jeg har noen egenskaper og erfaringer som gjør at jeg har noe å bidra med her på Carls, avslutter dos Santos.

Powered by Labrador CMS