Gunnar Ringheim tiltrer rollen som ny kommunikasjonssjef på Stortinget.
Gunnar Ringheim tiltrer rollen som ny kommunikasjonssjef på Stortinget.

Senterpartiet henter tidligere Dagbladet-journalist

Gunnar Ringheim tiltrer rollen som ny kommunikasjonssjef på Stortinget.

Publisert

– Tilbudet fra Senterpartiet kom overraskende på meg, men jeg fant ganske raskt ut at dette er en utfordring jeg måtte takke ja til, sier Gunnar Ringheim i en pressemelding på partiets hjemmeside, tirsdag.

Han har siden 1993 jobbet for Dagbladet som journalist, nyhetssjef, redaksjonssjef, debattredaktør og kveldsredaktør. Han har også vært korrespondent for Dagbladet i London.

– En mann jeg ønsket på laget

– Etter mange år som politisk journalist blir det spennende å få jobbe tett på de politiske prosessene. Dagbladet har vært en fantastisk arbeidsplass. Avisa har gitt meg frihet og tillit til å gå løs på flere spennende journalistiske prosjekter. Det vil jeg alltid være takknemlig for. Jeg kommer til å savne mine dyktige kolleger i Dagbladet-huset, sier han.

Ringheim er utdannet i sosiologi, historie og pedagogikk. Han har lang og brei erfaring fra mediebransjen. Han startet karrieren som journalist i Østlands-Posten og Vestfold Arbeiderblad, før han i 1991 ble redaktør i Ny Tid.

Tirsdag inntok han rollen som ny kommunikasjonssjef på Stortinget.

– Gunnar Ringheim er en svært erfaren politisk journalist, og var en mann jeg ønsket med på laget vårt. Jeg er glad han ønsket å være med, og ser fram til å jobbe med han, sier Trygve Slagsvold Vedum, partileder i Senterpartiet i samme melding.

Powered by Labrador CMS