Siri Gulliksen Tømmerbakke

Kruse Larsen henter redaktør fra Dagens Medisin

Kruse Larsen styrker helsesatsingen med Siri Gulliksen Tømmerbakke.

Publisert Sist oppdatert

- Vi er veldig godt fornøyde med at Siri Gulliksen Tømmerbakke skal jobbe hos oss. Hun har en helt spesiell forståelse for helsefeltet i Norge og gir oss enda tyngre kompetanse på områder som er helt sentrale for kundene våre, sier seniorrådgiver og leder av helseteamet i Kruse Larsen, Mette Nilstad i en pressemelding.

Tømmerbakke har det siste året vært konstituert redaktør i Dagens Medisin, der hun også har flere års erfaring som journalist.

Tømmerbakke har tidligere vært nyhetsredaktør i High North News og journalist i medier som Avisa Nordland og Adresseavisen.

- Jeg gleder meg til å bruke kompetansen min på en annen måte og i en helt ny bransje, sier Siri Tømmerbakke i pressemeldingen.

Kruse Larsen lanserte en offensiv satsing på helse i 2020.

Nilstad har tidligere flere år bak seg som leder av sekretariatet for Beslutningsforum for nye metoder. Hun har også lang erfaring fra Helse- og omsorgsdepartementet.

Tidligere helseminister Bjarne Håkon Hanssen er ansvarlig partner for satsingen.

Kruse Larsen har med ansettelsen av Tømmerbakke 21 rådgivere med kjernekompetanse på strategisk kommunikasjon og politikk.

Selskapet har de siste årene opplevd stor vekst på områdene krisekommunikasjon, bærekraft, helse, energi, fiskeri og havbruk.

Powered by Labrador CMS