Daniel Torkildsen Lea har nettopp vunnet valget med Høyre, nå går han tilbake til Zynk.
Daniel Torkildsen Lea har nettopp vunnet valget med Høyre, nå går han tilbake til Zynk.

Høyres kommunikasjonssjef slutter

Går tilbake til byråverdenen.

Publisert Sist oppdatert

Etter syv år i Høyre kommer Daniel Torkildsen Lea (33) tilbake til Zynk som partner og rådgiver. Han var rådgiver i Zynk i perioden 2012 til 2016. 

Det melder Zynk i en pressemelding.

- Vi er veldig glade for at Daniel velger å komme tilbake til oss. Vi vet at han er en dyktig rådgiver med et skarpt politisk hode. Han har spilt en viktig rolle i Høyres suksess og nye måte å kommunisere på. Han har vært en betrodd rådgiver og har stor innsikt i politiske prosesser, sier daglig leder Guri Størvold i Zynk i pressemeldingen.

Daniel Torkildsen Lea kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Høyre, og begynner i Zynk 1. oktober.

Selv mener han at etter fire valgkamper og syv år i Høyre var tiden inne for å bevege seg videre. 

– Dette var en beslutning jeg tok før valget. Å avslutte det hele med et svært godt lokalvalg, var et perfekt punktum. Jeg gleder meg til å gjenforenes med gode kollegaer i Zynk, hvor jeg får jobbe i skjæringspunktet mellom politikk og kommunikasjon, sier han i pressemeldingen.

Daniel Torkildsen Lea er den andre nye partneren som blir ansatt i Zynk i 2023. I vår kom Johan Wilskow (46) også inn i partnerskapet i Zynk, som med dette teller seks partnere.

– Vi bygger nå et sterkt rådgivningsselskap med ståsted i kommunikasjon som er enda bedre rigget til å løse de virkelig vanskelige sakene. Nå får vi inn flere sterke, erfarne og modige rådgivere som vil styrke leveransene til våre kunder fremover, sier daglig leder Guri Størvold.

Tom Erlend Skaug, generalsekretær i Høyre, takker Lea for hans sju år i Høyre og kaller han en sterk bidragsyter til partiets strategi og operative gjennomføring gjennom de siste valgkampene. 

– Daniel har vært en høyt verdsatt rådgiver for partiledelsen, parlamentarisk ledelse og for oss i den administrative ledelsen. Og ikke minst er han en god kollega som vi kommer til savne, sier Skaug.

 

Powered by Labrador CMS