Kjersti Vaugelade-Baust tiltrer stillingen i august.

Ny kommunikasjonssjef i GlobalConnect Norge

Den nordiske nettverksleverandøren GlobalConnect har ansatt Kjersti Vaugelade-Baust som ny kommunikasjons­­sjef for den norske organisasjonen. 

Publisert

GlobalConnect er en av de ledende leverandørene av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nord-Europa.

Selskapet har ansatt Kjersti Vaugelade-Baust som ny kommunikasjonssjef for det norske markedet.

Det kommer fram i en pressemelding.

Spennende bransje 

Vaugelade-Baust kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Asplan Viak, et av Norges ledende rådgivningsselskaper innen plan, arkitektur- og ingeniørfag. 

Der hadde hun ansvar for helhetlig kommunikasjon for selskapets energisatsing, var prosjektleder for Arendalsuka og jobbet med strategi. 

Hun har bakgrunn fra UDI med lang erfaring fra krisekommunikasjon og mediehåndtering, har tidligere jobbet i Kartverket og som journalist i NRK.

– Fibernettet er en viktig del av den nasjonale infrastrukturen vår, og jeg ser på dette som en meningsfull jobb og en spennende bransje. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og bli en del av det dyktige teamet i GlobalConnect, sier Vaugelade-Baust i pressemeldingen.

Ambisiøse mål

GlobalConnect var vekstvinneren i det norske fibermarkedet i 2023 og har ambisiøse mål for videre vekst.

– Det er en glede å ønske Kjersti velkommen til vårt team i GlobalConnect. Vi er et selskap med høy utviklingstakt, og drifter mer enn halvparten av all datatrafikk i Norden, sier Martin Broberg, kommunikasjonssjef i GlobalConnect Group, og avslutter:

– Med Kjerstis brede kommunikasjonsfaglige bakgrunn vil hun være et veldig godt tilskudd til vårt nordiske team. Hun vil bistå vårt arbeid med å sikre kritisk digital infrastruktur i Norge – som er spesielt viktig i disse tider med økt digitalt trusselbilde.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS