Daglig leder i Mediebyråforeningen, Kristin Brimi
Kristin Moen har allerede startet i sin nye jobb i Schibsted Marketplaces. Bildet er fra en tidligere anledning.

Kristin Moen får ny rolle i Schibsted 

Den tidligere lederen av Mediebyråforeningen blir CSO for Advertising & Recommerce i Schibsted Marketplaces.

Publisert

Kristin Moen kommer fra jobben som salgsdirektør for personal finance i Finn, og får nå en ny rolle i Schibsted.

– Finn er en av Norges sterkeste og mest likte merkevarer som bortimot alle i Norge har et personlig forhold til. Siden august i fjor har jeg fått lede teamet som jobber med personlig finans – og alle våre bank- og forsikringspartnere. Det har vært utrolig givende og lærerikt, skriver Moen i en e-post til KOM24.

Når det nå åpnet seg en mulighet for å jobbe med enda flere av merkevarene og søsterbedriftene deres på tvers av Norden, var hun ikke i tvil om at dette måtte være drømmejobben.

– Å få lede dette vertikaliseringsarbeidet på tvers av Norden betyr at jeg får bli godt kjent med andre sterke merkevarer i familien vår, nye markeder og utrolig mange flinke folk. Denne muligheten ticket egentlig av for alt jeg ønsker meg i en jobb; hverdager med folk, fag og forretningsutvikling. 

Schibsted Marketplaces har det siste halvannet året jobbet med å vertikalisere markedsplassene sine på tvers av Norden. 

Nå samler de i tillegg Recommerce og Advertising Sales, som ikke ligger under Mobility eller Eiendom, i én vertikal - for å bygge enda sterkere partnerskap til sine annonsører og utvikle annonsetilbudet.

– De først ukene har vært hektisk, det var «rett på», liksom. Og som i alle selskaper i endring er det mye å sette seg inn i og bli kjent med. Jeg har truffet utrolig mange nye og dyktige kolleger i alle fire landene, og jeg er rett og slett både stolt og litt blåst av banen av kapabilitetene som samlet sett finnes i Schibsted Marketplaces, skriver Moen. 

De første dagene har hun brukt til å navigere rundt og bli kjent med prosesser og strukturer.

– Jeg blir helt varm om hjertet av alle som har hjulpet meg rundt og ønsket velkommen – en stor organisasjon, men som det også er lett å føle seg hjemme i.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS