Bilde fra et nylig besøk på Karstø.

Zoaring tildelt ramme­avtale med Equinor

Stavanger-selskapet er stolte over å kunne kunngjøre at de har signert en rammeavtale på opptil 10 år med Equinor.

Publisert

Rammeavtalen representerer en milepæl for Zoaring, og er den desidert største kontraktstildelingen i selskapets drøyt 12 år lange historie.

Avtalen innebærer at Zoaring skal spille en sentral rolle i utvikling og produksjon av visuelt innhold og digital læring for Equinor.

Zoaring skal bidra med selskapets ekspertise innen innholdsproduksjon og e-læring for hele Equinor-konsernet. Avtalen er global og trer i kraft umiddelbart. 

Stavanger-selskapet ser fram til å levere kreative og innovative løsninger som vil bidra til å styrke Equinor sin kommunikasjon og opplæring på en global skala.

– Denne avtalen føyer seg inn i rekken av samarbeid vi har med statlige, private og internasjonale selskap, noe vi er svært stolte av. En langvarig kontrakt med en global energigigant og et av de mest verdiskapende selskapene i Norge er stort, sier Simen Ytre-Arne, daglig leder i Zoaring, i en pressemelding og fortsetter: 

– Det er også kjekt å se at Equinor satser på lokale selskaper fra Stavanger-regionen. Vi gleder oss stort og ydmykt til samarbeidet.

Denne kontrakten er historisk for Zoaring, ikke bare på grunn av størrelsen, men også fordi den gir selskapet forutsigbarhet og spennende arbeid langt inn i fremtiden. 

– Avtalen er et resultat av hardt arbeid, dedikasjon og troen på at en kombinasjon av forenkling, visuelle virkemidler, pedagogikk og teknologi er nøkkelen til effektiv kommunikasjon, avslutter Ytre-Arne. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS