Ida Pettersen og Erik Storm.
Ida Pettersen tar over som daglig leder i Digital Opptur. Erik Storm startet selskapet for seks år siden – og tar fatt på en ny rolle i byrået.

Ny daglig leder i Digital Opptur

Erik Storm gir stafettpinnen videre til Ida Pettersen.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg oppdaget at jeg foretrekker å jobbe i miljøer hvor det er kort vei fra idé til beslutning, og samtidig liker jeg at det foregår masse! Derfor var jeg nysgjerrig på livet i byrå. Da Digital Opptur lyste ut en rådgiverstilling i 2019, søkte jeg, sier Ida Pettersen, i en pressemelding.

Naturlig utvikling

Seks år etter at Erik Storm etablerte Digital Opptur, overtar Ida Pettersen som ny daglig leder.

Pettersen har jobbet i Digital Opptur som rådgiver og teamleder i en årrekke, og det er en naturlig utvikling i selskapet at hun tar over rollen som daglig leder, heter det videre i meldingen.

Før hun kom til Digital Opptur jobbet hun som markedsansvarlig i Gyldendal, og som markedssjef i en tech-startup i København. Pettersen kjenner både byrået, de ansatte og mange av kundene svært godt, og vil jobbe for å ta selskapet videre inn i fremtiden, og fortsette å levere digitale oppturer.

– Kunne ikke føltes bedre

– Jeg har fått påfyll og utviklingsmuligheter hele veien. I Digital Opptur har vi en grunntanke om at alle skal få gjøre mest mulig av det de synes er gøy. Jeg tror det er noe av grunnen til at vi beholder flinke ansatte, og at vi leverer gode tjenester.

Digital Opptur ble etablert våren 2017 av Erik Storm som har ledet selskapet fra 1 til 21 ansatte, inkludert søsterselskapet Digital Opptur Drammen. Han går over i rollen som «Opptur-ansvarlig».

– Ida er kjempeflink, dette kunne ikke føltes bedre. Jeg gleder meg til å jobbe tett med henne fremover, og samtidig få mer tid til å vise frem resultatene vi skaper ute hos kundene våre, sier Storm.

Powered by Labrador CMS