ngrid Ryland er på plass som senior markedsrådgiver hos Fjordkraft. Markedsdirektør Sara Vabø kaller ansettelsen en stjernesignering.
Ingrid Ryland er på plass som senior markedsrådgiver hos Fjordkraft. Markedsdirektør Sara Vabø kaller ansettelsen en stjernesignering.

Fjordkraft henter tidligere fotballproff – Ingrid Ryland melder overgang

Drømmen om å få jobbe på kundesiden går nå i oppfyllelse. 

Publisert

Tidligere fotballproff Ingrid Ryland er ansatt som senior markedsrådgiver i Fjordkraft fra 1. juni. 

Det melder Fjordkraft i en pressemelding. 

Ryland kommer fra en tilsvarende stilling i Sopra Steria og får nå ansvar for kundeopplevelse og direkte markedsføring i Fjordkraft. 

Hun skal lede et team med kompetanse innen webutvikling, UX og automatisert markedsføring.

– Jeg har alltid tenkt at jeg vil prøve kundesiden når den rette stillingen og bedriften dukket opp. Så da denne stillingen dukket opp hos en så stor merkevare som Fjordkraft, som har et fantastisk kundegrunnlag, var det liten tvil om at jeg ville prøve lykken, sier Ryland i pressemeldingen.

Markedsdirektør i Fjordkraft, Sara Vabø, sier at Ryland var et soleklart valg for stillingen.

– Med over 500 000 app-brukere så vi etter en kandidat som kunne bidra til at vi bruker våre én-til-én-kanaler på en god måte for både salg og rådgivende innhold. Vi så derfor etter en faglig sterk kandidat med gode lederegenskaper og evne til å bygge psykologisk trygghet. Her er Ingrids erfaring fra fotballen gull verd, sier Vabø.

Ryland har hatt en lang karriere som profesjonell fotballspiller ved siden av jobb og studier, både i innlandet og utlandet. 

I 2022 ble hun også serie- og cupmester med Brann.

Ryland ser fram til å komme i gang med jobben.

– Det har vært utrolig lærerikt å jobbe som konsulent, og jeg har fått god erfaring på tvers av bransjer og fagområder. Jeg brenner for å sette kunden i sentrum og jobbe for å optimalisere kundereisen til å bli så sømløs som mulig. Det involverer mange ulike stakeholdere og disipliner som jeg gleder meg å samarbeide tett med fremover her i Fjordkraft, sier Ryland. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS