Vegard Orkelborg og Anna Bjornerhag tok imot prisen.
Vegard Orkelborg og Anna Bjornerhag tok imot prisen.

NoA Ignite og Ruter henter internasjonal pris for reiseapp

Reiseappen til Ruter kom på andreplass i kategorien «Midsize business» under Fast Companys Innovation by Design Awards, som gikk av stabelen i New York torsdag kveld.

Publisert

Ruter lanserte sin nye reiseapp i 2021, og den har allerede fått gull i European Design Awards, pris i Visuelt og DOGA-merket for design og arkitektur. Nå kan den også skilte med en gjev internasjonal pris.

– En pris i Fast Companys «Innovation by Design Awards» er noe av det største man kan vinne innen innovasjon, kreativitet og produkt. Bare det å være nominert er stort, og en pallplass er derfor noe vi i NoA Ignite er veldig stolte av, sier leder av NoA Ignite Norge, Kristine Bjørnstad i en pressemelding fredag.

Appen fikk også «honorable mention» (hederlig omtale), i kategorien «Enduring impact: 15 + years in business».

Reiseappen til Ruter kom på 2. plass i kategorien «Midsize business».
Reiseappen til Ruter kom på 2. plass i kategorien «Midsize business».

Prisene ble delt ut i New York under Fast Company Innovation Festival, torsdag.

– Nyskapning og kreativitet er sentralt når vi skal skape de beste digitale produktene i markedet. Det å få denne prisen av FastCompany er ikke bare utrolig stort, men også en viktig anerkjennelse av arbeidet vårt der vi alltid setter kvalitet og innovasjon først

NoA Ignite har jobbet med Ruter i nesten 10 år, og som en av deres strategiske samarbeidspartnere har de jobbet med å videreutvikle deres tjenestetilbud og digitale produkter.

– Ruter-appen gjør det ikke bare enklere å reise kollektivt. Den viser også gang- og sykkelruter som en del av reiseforslagene, i tillegg til at den gir deg muligheten til å gjøre reisesøk og kjøpe billetter i samme app. Sammen med både Ruter-ansatte, Bakken & Bæck og Shortcut, er NoA Ignite fortsatt en del av det tverrfaglige teamet som jobber med Ruter.

Powered by Labrador CMS