Slik blir coveret til FC24 med Erling Haaland seende ut.
Slik blir coveret til FC24 med Erling Haaland seende ut.

Erling Haaland blir første frontfigur for nye EA SPORTS FC 24

– Enhver fotballspiller drømmer om å bli forsidestjerne

Publisert

Det første produktet under den nye merkevaren EA SPORTS FC, EA SPORTS FC 24, ble nettopp avduket under et arrangement i Amsterdam, med norske Erling Braut Haaland som forsidestjerne.

De fleste forbinder EA SPORTS sine fotballspill med FIFA, men EA har byttet navn til FC etter at avtalen deres med FIFA utløp.

– Enhver fotballspiller drømmer om å bli forsidestjerne. Jeg er stolt av å spille en så stor rolle i lanseringen av en ny æra av det verdensledende fotballspillet EA SPORTS FC. Den første gangen jeg holdt coveret i egne hender var min første reaksjon «tenk deg om jeg kunne vist dette til meg selv for ti år siden», sier Erling Braut Haaland i en pressemelding.

Haalands historiske «treble»-vinnende sesong med Manchester City, i tillegg til rekordantall mål scoret i en Premiere League-sesong, gjorde det enkelt for spillselskapet når de skulle velge årets coveratlet.

– Jeg håper at dette også kan inspirere den neste generasjonen til å tro på seg selv, og at drømmer kan oppfylles. Det er en ære å ikke bare være på dette coveret, men også på Ultimate Edition coveret sammen med mine strålende kolleger og legender av verdensspillet, som Johan Cruffy, Pelé, Zinédine Zidane, Ronaldinho, Didier Drogba og mange flere, sier Haaland.

– EA SPORTS har definert interaktiv fotball i 30 år, og nå tar vi fansen enda tettere på sporten de elsker gjennom EA SPORTS FC. Dette er det neste kapittelet i vårt mål om å lage fremtidens fotball med fans over alt, og det starter med FC 24, sier Cam Weber, president i EA SPORTS.

Powered by Labrador CMS