VM i Hamburg 2019 - Anders Mol og Christian Sørum

Lasse Gimnes får flere idrettsstjerner i stallen

Sandvolleyball-duoen Christian Sørum (27) og Anders Mol (26) blir kunder hos kommunikasjonsselskapet GimCom AS. Fra før av er Karsten Warholm (27) og Johannes Høsflot Klæbo (26) kunder hos samme selskap.

Publisert Sist oppdatert

Det melder Gimnes og selskapet GimCom i en pressemelding, fredag.

Mens Høstflot Klæbo startet sitt samarbeid med Lasse Gimnes i 2016, begynte Warholm sitt kundeforhold i 2018. Nå er OL-gull-vinnerne i sandvolleyball fra OL i Japan i 2021 også en del av kundeporteføljen til GimCom AS.

– Vi er nå blitt enige om å samspille på kommunikasjon, og først og fremst redaksjonell kommunikasjon mot nasjonale, regionale og lokale medier. Men også målrettet mot sponsorer/beslutningstakere innen marked. Christian og Anders er to særdeles spennende internasjonale topputøvere, sier daglig leder og kommunikasjonsrådgiver Lasse Gimnes i GimCom i pressemeldingen.

Kommunikasjon med vekt på informasjon/PR, forretningsutvikling og sponsing er hovedområdene til Gimnes og GimCom. Det er også her Gimnes skal bidra for Sørum/Mol, også kalt Beachvolley Vikings.

– Kommunikasjon og sponsing hører sammen. Sponsing er litt enkelt sagt eksponering av verdier. Her er utøvere med strålende prestasjoner på idrettsbanen kombinert med verdier på øverste hylle. Klart det er spennende, sier Lasse Gimnes.

Anders Mol og Christian Sørum ser at de har mye å hente på kommunikasjon – samt det å tilrettelegge bedre for redaksjonelle medier.

– Vi ser frem til å starte jobbingen med Lasse. Dette er et område hvor vi kan utvikle oss. Dette blir spennende, sier Anders Mol.

Sørum og Mol har verdensserien, EM i Wien i august og VM i Mexico i oktober på dagsorden i år. Til neste år er det OL i Paris som er det store for duoen. Da vil de forsvare OL-gullet fra Tokyo.

Christian Sørum og Anders Mol har OL-gull fra Tokyo for to år siden. De har ett VM-gull (2022), og de har vunnet EM senior hele fire ganger sammen. De vant også EM U22 sammen i 2016. De har vunnet 21 World Tour turneringer – og de har vunnet World Tour sammenlagt i 4 sesonger.

Duoen har vært rangert som nummer 1 i verden siden sommeren 2018. Mens Sørum kommer fra Lørenskog, så har Mol vokst opp i Strandvik i Bjørnafjorden kommune.

Powered by Labrador CMS