Gro Tvedt Anderssen blir ny leder for samfunnspolitikk og kommunikasjon i NITO

Hun er ny leder for samfunnspolitikk og kommunikasjon i NITO

– Svært glade for at hun takket ja.

Publisert

Gro Tvedt Anderssen har takket ja til stillingen som avdelingsdirektør for samfunnspolitikk og kommunikasjon i Norges ingeniør- og teknologorganisasjon (NITO). 

Hun kommer fra stillingen som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norges fotballforbund (NFF) og har tidligere erfaring fra blant annet Felleskjøpet, Forbrukerrådet og kommunikasjonsbyrået JKL.

- Vi er svært glade for at Gro har takket ja til den viktige jobben med å lede an i vårt politiske og kommunikasjonsfaglige arbeid. Hun har solid kunnskap og erfaring innen strategisk kommunikasjon, politisk påvirkningsarbeid og endringsledelse, og vil bli et verdifullt tilskudd til NITOs lederteam, sier generalsekretær Egil Thompson i en pressemelding.

Gro Tvedt Anderssen starter i sin nye stilling som avdelingsdirektør for samfunnspolitikk og kommunikasjon i NITO 1. august 2024.

- Jeg har vært så heldig å få jobbe med gode kolleger på Ullevaal, i kretsene og samarbeidet godt med samarbeidsorganisasjoner og klubber. Det har gitt meg fantastiske møter med dedikerte personer som brenner for fotballen. Sammen har vi fått til mye og funnet gode løsninger også i krevende saker. Nå dukket det opp en mulighet det var vanskelig å si nei til. Jeg tar med meg mange gode opplevelser, sier Anderssen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS