Simpl styrker laget. F.v.: byråleder Karoline Smådal, kreativ rådgiver Kari Vatne, kommersiell leder Kristin Naomi Sandstrand og konseptutvikler Morten Sandvik.
Simpl styrker laget. F.v.: byråleder Karoline Smådal, kreativ rådgiver Kari Vatne, kommersiell leder Kristin Naomi Sandstrand og konseptutvikler Morten Sandvik.

Kari Vatne går fra Egmont People til Simpl

Ønsket nye muligheter.

Publisert

– Etter flere fantastiske år som talentmanager og konseptutvikler hos Egmont, ønsket jeg nye muligheter hos Simpl, sier Kari Vatne i en pressemelding fra Simpl.

Vatne er fra Sandefjord og har studert prosjektledelse i kunst og kreativ næring ved Westerdals. 

Hun har jobbet med dramaproduksjoner for Netflix, NRK og TVNorge, og kommer til Simpl fra stillingen som talentmanager og konseptutvikler for TV og podkast i Egmont People. 

I Simpl skal hun jobbe med noen av de mest lovende profilene i Norge.

– I kommende år mener jeg at nøkkelen for byråer som ønsker å engasjere nettopp denne målgruppen, er å være svært tilpasningsdyktig. Både markedet og målgruppen endrer seg i en imponerende fart, og Simpl er godt posisjonert for å møte denne utfordringen, 

– Vi er strålende fornøyde med å kunne styrke staben med et kreativt og strategisk hode som Vatne. Nå er vi godt rustet for å kunne fortsette den positive veksten i tiden fremover, sier byråleder Karoline Smådal i pressemeldingen.

Simpl er en del av Snakk Kommunikasjon, og fokuserer på underholdende innhold som målgruppen ønsker å se, på plattformene de bruker. 

Snakk Kommunikasjon AS ble etablert i 2014 og het tidligere Nordic Screens. 

Selskapet består nå av en produksjonsenhet, talenthuset Simpl og byrået Ramp som utvikler og driver undervisnings- og kommunikasjonskonsepter med barn og unge som målgruppe.

Powered by Labrador CMS