Magnus Ljung
Magnus Ljung

Storyhouse Egmont ansetter ny sjef

Gleder seg til å jobbe med alle selskapene i porteføljen.

Publisert

– Jeg er glad for å være en del av Story House Egmont, og ha ansvaret for byråvirksomheten. Story House Egmont har lykkes med å utvide kjernevirksomheten gjennom strategiske investeringer i tilstøtende segmenter, og har en gode utsikter til å fremme veksten ytterligere. Jeg gleder meg til å jobbe med alle selskapene i porteføljen, og til å videreutvikle byråvirksomheten, sier Magnus Ljung Zethelius i en pressemelding.

Ljung Zethelius er ansatt som Director of Agencies i Story House Egmont. Det melder Egmont selv i en pressemelding, onsdag.

– Vi har store vekstambisjoner på byråområdet. Vi bil blant annet vil være førende innenfor performance marketing og den strategiske rådgivningen knyttet til dette. Jeg er svært glad for at vi har lykkes med å ansette Magnus, ettersom vi forventer større vekst og flere oppkjøp, sier Torsten Bjerre Rasmussen, administrerende direktør i Story House Egmont i pressemeldingen.

Magnus Ljung Zethelius trer inn i stillingen den 1. oktober 2021, og erstatter Erik Norberg, som tidligere i år ble administrerende direktør i Schibsted Marketplaces Denmark.

Powered by Labrador CMS