Eivind Németh er nylig ansatt i Viva Media. Her er han sammen med Country Manager Thomas Lillebror Finne.
Eivind Németh er nylig ansatt i Viva Media. Her er han sammen med Country Manager Thomas Lillebror Finne.

Fra Egmont til Viva Media

-Jeg var ute etter nye og spennende utfordringer og et selskap i vekst sto øverst på ønskelisten.

Publisert

Så langt i 2021 har Viva Media økt kundeporteføljen med tolv nye kunder, opplyses det om i en pressemelding. Dette har gitt behov for flere nyansettelser og nå er det kjent at Eivind Németh har fått en plass i byrået.

Med Németh på laget teller nå Viva Media Norge 13 ansatte. Han trer inn i rollen som Senior Account Manager og han har lang erfaring fra medie- og forlagsbransjen. Til Viva kommer han fra stillingen som Seniorkonsulent i Egmont Story House der han jobbet med kunder som Biltema, Toyota, Garmin, Norges Automobil-Forbund, Continental Dekk og Husqvarna.

– Jeg var ute etter nye og spennende utfordringer og et selskap i vekst sto øverst på ønskelisten. Viva Media er ambisiøse samtidig som de har kundefokus og opptatt av å være en attraktiv arbeidsplass. Jeg landet fort på at dette var riktig sted for meg, dels grunnet deres vekst og -planer, men like mye deres kultur og arbeidsstruktur, sier Németh i meldingen.

Når det gjelder nye kunder har Viva Media blant annet kapret fagskolene Bilder Nordic School of Photography og Sofi, School of Fashion Industry. I disse dager holder byrået på å hjelpe skolene med høstopptaket.

– Så langt i år har vi økt topplinjen med 35 prosnet og vi har stor øking på både nye og eksisterende kunder. 2021 blir et utrolig spennende år for oss og vi gleder oss over å få inn stadig flere kompetente og erfarne seniorer, samt mange og spennende kunder sier, Country Manager, Thomas Lillebror Finne i samme melding.

Powered by Labrador CMS