Fra venstre Elin Ytterdahl, Kristian Hvilen, Joakim Frenning Larsen.
Fra venstre Elin Ytterdahl, Kristian Hvilen, Joakim Frenning Larsen.

Rud Pedersen og Ly Consulting inngår samarbeid

Tidligere WergelandApenes-partnere inngår samarbeid med Rud Pedersen.

Publisert

Ly Consulting ble etablert i desember i fjor av Elin Ytterdahl og Joakim Frenning Larsen. Selskapet tilbyr rådgivning innen kommunikasjon, strategi, ledelse og kultur.

– Vi rendyrker tjenestene våre på det vi er aller best på, nemlig samfunnskontakt og politikk. I stedet for å bredde oss, knytter vi til oss de aller beste i bransjen på sine områder, sier Kristian Hvilen, Managing Partner i Rud Pedersen i en pressemelding.

Som KOM24 kunne melde før jul har Rud Pedersen tidligere inngått lignende samarbeid med Mannheimer i Bergen. 

– Hver for oss er vi spesialister på våre områder, og sammen står vi enda sterkere i markedet innen politikk, samfunnskontakt, kommunikasjon, strategi, ledelse og kultur, sier Hvilen.

Samarbeidet gjør at selskapene får tilgang til hverandres kompetanse, og rådgiverne vil jobbe sømløst på sammen på kunder som har behov for begges tjenesteområder.

– Flere av Rud Pedersens kunder trenger Ly Consulting, og flere av Ly Consultings kunder trenger Rud Pedersen. Det å ha Norges ledende miljø på samfunnskontakt og politikk i ryggen er en stor styrke for oss, sier Elin Ytterdahl, partner i Ly Consulting. 

Powered by Labrador CMS