Bilde (fh):

Agnethe Ellingsen, Direktør for mennesker og organisasjon
Elisabeth Skarsbø Moen, Direktør for samfunnskontakt og kommunikasjon
Gro Feldberg Janborg, Leder Kommunikasjon og samfunnskontakt
Ine Mæland, Seniorrådgiver
Bård Hammervold, Seniorrådgiver
Kristian Skard,Seniorrådgiver
Sindre Beyer, COO i TRY
Henriette Valeur, Prosjektleder
Bilde (fh): Agnethe Ellingsen, Direktør for mennesker og organisasjon Elisabeth Skarsbø Moen, Direktør for samfunnskontakt og kommunikasjon Gro Feldberg Janborg, Leder Kommunikasjon og samfunnskontakt Ine Mæland, Seniorrådgiver Bård Hammervold, Seniorrådgiver Kristian Skard,Seniorrådgiver Sindre Beyer, COO i TRY Henriette Valeur, Prosjektleder

TRY sikrer seg rammeavtale med Ruter

TRY slo ut konkurrentene på tre av tre mulige deloppdrag da Ruter lyste ut en rammeavtale for kommunikasjonstjenester.

Publisert Sist oppdatert

Det melder byrået i en pressemelding.

Til sammen fem byråer leverte tilbud på Ruter-anbudet, som var delt inn i tre oppdrag: strategisk rådgivning, operative tjenester og internkommunikasjon. 

TRY gikk seirende ut med alle deloppdragene.

– TRY Råd viste tydelig i anbudsbesvarelsen sin at de forstår både oss og vårt behov for en tydelig strategisk retning, sier Elisabeth Skarsbø Moen, direktør for samfunnskontakt og kommunikasjon i Ruter i en pressemelding.

I tildelingsbrevet trekkes det blant annet fram at TRY Råd skiller seg ut gjennom sin arbeidsmetodikk innenfor strategisk rådgivning, og med sin helhetlige tilnærming til internkommunikasjon, som viser at de er nytenkende i bruk av kommunikasjonsvirkemidler for å oppnå effekt.

– Vi gleder oss over å ha blitt tildelt samtlige av de tre deloppdragene fra Ruter. Og det er selvfølgelig ekstra stas å se at det er på kvalitet vi vinner på, selv om vi ikke nødvendigvis er lavest på pris, sier COO i TRY, Sindre Beyer. 

Nettopp TRYs kapasitet til å levere tjenester på flere områder var også noe som ble viktig i denne anbudskonkurransen.

– TRY Råd har tilgang til alle virkemidler i kommunikasjonsfagets verktøykasse gjennom TRY-huset. Det gir absolutt anskaffelsen ekstra verdi, sier Skarsbø Moen.

Powered by Labrador CMS