Fra venstre: Byråleder i Ramp Stian Barsnes Simonsen, byråleder i Simpl Karoline Smådal, kommersiell leder i Snakk Elise Næss Olsen, produksjonssjef Vanda Aars og daglig leder i Snakk Nils Ketil Andresen.

Elise Næss Olsen blir ny kommersiell leder i Snakk

Snakk Kommunikasjon har ansatt Elise Næss Olsen (27) som kommersiell leder.

Publisert

Olsen kommer fra rollen som Account Executive i Meltwater med ansvar for storkundesegmentet for både nye og eksisterende kunder i Norge og Norden. 

Hun har bakgrunn som toppidrettsutøver i svømming og markedsutdannelse fra Florida State University.

I Snakk Kommunikasjon får Elise blant annet ansvaret for utvikling av selskapets produkter og tjenester.

– Det har vært kjempespennende å jobbe i Meltwater og daglig møte så mange selskaper på tvers av bransjer og diskutere deres målsettinger, strategier og utfordringer. Jeg opplever at denne kunnskapen og innsikten blir verdifull nå som vi skal utvikle Snakk, sier Elise Næss Olsen i en pressemelding.

Gjennom ti år har Snakk Kommunikasjon (tidligere Nordic Screens) arbeidet med nye plattformer og influensere.

– Jeg gleder meg til å samarbeide med teamet i Snakk om å videreutvikle virksomheten, sier Olsen.

Hun er allerede på plass på kontoret deres i Nydalen.

Som svømmer har Elise vært finalist i EM, VM og ungdoms-OL. Hun var stipendutøver på Olympiatoppen og seniorlandslaget. Hun holder seks norske seniorrekorder. I Florida ble hun rekruttert til første divisjon og gikk på Florida State University med fullt scholarship. 

– Vi er svært glade for å få Elise om bord. Hun er skarp, målrettet og energisk og har gode sosiale antenner, sier Nils Ketil Andresen. Elise bringer viktig kompetanse inn i Snakk noe jeg er helt sikker på at våre kunder også vil nyte godt av, sier daglig leder Nils Ketil Andresen i Snakk Kommunikasjon.

Snakk Kommunikasjon består i dag også av Simpl som er et management med flere av Norges mest attraktive influensere og Ramp som er spesialister på barn og unge og i tillegg utvikler ulike læremidler for ulike læreplattformer.

Powered by Labrador CMS