Nicolai Tangen får snart en ny kollega i Oljefondet. Hvem det trolig blir kan du se i listen under.

Influenser, Paradise Hotel-kjendis, Idol-Thomas, tidligere Aker topp og TV 2-journalist kjemper om å bli SoMe-ansvarlig for Oljefondet

Stor interesse for å jobbe med Oljefondet.

Publisert Sist oppdatert

Søkerlisten til stillingen som SoMe-ansvarlig for Oljefondet er klar og det er en jobb svært mange har lyst på.

Oljefondet drømmer om å nå ut til nye og yngre målgrupper trenger vi sosiale medier og er for tiden på jakt etter en person som kan styrke kommunikasjonen deres i sosiale medier og bidra til dialog.

Oljefondet kaller det selv for landets mest spennende SoMe-jobb med base i Oslo men de lokker og med turer til kontorene i New York, London, Singapore og Shanghai.

Dette er det hele 104 stykker som har funnet fristende, 63 av søkerne er kvinner.

Blant søkerne finner man Thomas Stefan Strzelecki som i dag jobber som frontsjef i DNB Nyheter og redaksjonssjef i Finansredaksjonen. For mange er han kanskje like godt kjent som tidligere musikkjournalist og seinere dommer i Idol, der han fikk navnet Idol-Thomas.

Det er og to influensere på søkerlisten.

En av dem er Grunde Myhrer, for mange kjent fra Paradise hotell, Skal vi danse og Camp Kulinaris.

På søkerlisten er og Emilie Paulsen som legger ut bilder for sine 55 000 følgere på Instagram. Hun har tidligere fortalt til Romerikes Blad at hun kan tjene 10 000 kroner på å legge ut bilder på Insta.

Det er også folk med en annen type bakgrunn som har søkt på jobben, blant dem er Myrth Garvik som har vært kommunikasjonssjef for Aker Solutions Renewables i nærmere tre år, Global Head of Communications and Marketing i ABB i over tre år samt nærmere ti års erfaring med salg og kommunikasjon i DNV.

Hun sluttet i Aker Solutions i januar og har siden søkt på flere jobber.

Også fra mediebransjen har jobben vekket interesse og blant annet så finner man TV 2-journalist Oda Lund Finsås på søkerlisten.

Powered by Labrador CMS