På bildet: Erik Hattrem.
Erik Hattrem forlater journalistikken for kom-bransjen.

Erik Hattrem  forlater journalistikken - blir kommunikasjons­rådgiver 

Går fra Finansavisen til Kartverket for å bli senior strategisk kommunikasjonsrådgiver.

Publisert Sist oppdatert

Erik Hattrem sa opp jobben i Finansavisen i midten av mai - og har nå startet i sin nye jobb i Kartverket som senior strategisk kommunikasjonsrådgiver, skriver han selv på LinkedIn.

– Den siste tiden i Finansavisen jobbet jeg med internasjonale finanssaker på livedesken. Årene i Trygve Hegnars mediekonsern lærte meg ting jeg aldri ville hatt sjans å lære andre plasser. Nå skal jeg bruke min kompetanse innen formidling og kommunikasjon som senior strategisk kommunikasjonsrådgiver i Geodesidivisjonen i Kartverket, skriver Hattrem.

Kartverkets nye kommunikasjonsrådgiver har lang erfaring i pressen. I tillegg til Finansavisen, har han blant annet jobbet i Story House Egmont, NRK og Dagbladet.

– For de som kjenner meg, er det lett å skjønne at Jordobservatoriet i Ny-Ålesund på Svalbard, som blant annet lytter etter elektromagnetiske pulser fra kvasarer 13 milliarder lysår unna og samarbeider tett med NASA, ble alt for fristende å styre unna, skriver Hattrem videre.

Hans nye arbeidsplass er Kartverkets hovedkontor i Hønefoss og regionkontoret i Molde. Der skal han dykke dypere inn i geodesien.

RETTELSE: I en tidligere versjon av denne saken sto det at Hattrem får jobb i Kystverket. Det riktige er at han får jobb i Kartverket. Feilen ble retten 07.06.23 klokken 17.58.

Powered by Labrador CMS