Illustrasjonsfoto for å fortelle hvor fornøyd vi er med lesertrafikken :)

KOMMENTAR

KOM24 jubler for superuke: – Vi kunne ikke vært mer fornøyd

«Antall lesere overstiger alle våre forventninger. I forrige uke fikk vi nær 60.000 sidevisninger», skriver Erik Waatland.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Vi startet KOM24 fordi vi mente at kommunikasjonsfolk fortjener en egen nettavis som tar både fag og folk på alvor.

Derfor har vi publisert en rekke artikler om alt fra faglig innhold, inspirasjon, intervjuer med folk i «bransjen», nyheter og graveartikler. Det kommer også vesentlig mer av det sistnevnte.

Vi synes derfor at det er utrolig å kunne meddele at KOM24 allerede har sprengt alle våre forventninger når det kommer til lesertall. Kun i forrige uke fikk vi 57.500 sidevisninger og vi ble besøkt av over 41.000 unike brukere.

Det er kun på KOM24s tredje uke.

Lesertallet vårt i uke 48.

Vi gikk inn i dette prosjektet fordi vi trodde det var et behov for faglig stoff om kommunikasjon, men vi hadde ganske nøkterne forventninger til antall lesere. For å være helt ærlig, så trodde vi at vi måtte begynne fra scratch ved å bygge sakte, men sikkert. Men nå er trenden helt tydelig: Det er alltid folk innom, viser tallene fra Google Analytics.

For å sammenlikne med Medier24s tredje uke tilbake i 2015, så er vi allerede 700% høyere på antall sidevisninger. Det betyr at vi nå tør å satse enda tyngre enn vi gjorde i starten.

Vi lovte dere ikke en knallbra lokalavis fra dag én, men vi sa at vi kom til å bli gradvis bedre - og tilføre gradvis mer innhold etter som vi så hvordan det gikk både redaksjonelt og kommersielt. Nå kan vi konstatere: Det går som ei kule.

Derfor:

Vi skrur nå opp gassen og henter inn en rekke frilansjournalister som skal bidra med enda bedre og flere saker. Vi kommer til å speile en enda større del av bransjen - og er ikke redd for å bevege oss utenfor Oslo-gryta.

KOM24 skal være alle som kommuniserer sin lokalavis - og vi blir ikke bedre enn hva dere gjør oss til. Enn så lenge: Tusen takk for at du leser, deler og bidrar i lokalavisa di.

Send oss tips, debattinnlegg, analyser, tant og fjas - så får vi et enda større overblikk.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Powered by Labrador CMS