Maria Nakken (42) melder overgang til Sannum & Bergestuen og Vilde T. Coward (32) blir ny daglig leder i kommunikasjonsbyrået.
Maria Nakken (42) melder overgang til Sannum & Bergestuen og Vilde T. Coward (32) blir ny daglig leder i kommunikasjonsbyrået.

Vilde T. Coward blir ny daglig leder i Sannum & Bergestuen

Har hentet to nye profiler.

Publisert

Maria Nakken (42) melder overgang til Sannum & Bergestuen og Vilde T. Coward (32) blir ny daglig leder i kommunikasjonsbyrået.

Det melder selskapet i en pressemelding, torsdag.

– Ikke vanskelig beslutning

Nakken kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Apeland og har mangeårig erfaring som journalist, vaktsjef og programleder i NRK. Coward kommer fra jobben som rådgiver for NHOs ledelse.

– Det var ikke en vanskelig beslutning å ta da Eva og Svein Tore spurte om jeg ville ta over som daglig leder. Jeg håper å kunne styrke selskapets portefølje med min kompetanse innen næringsliv og politikk, og bygge selskapet videre i en spennende vekstfase. Dette gleder jeg meg virkelig til, sier Coward i pressemeldingen.

Coward er samfunnsteknolog fra NTNU, og har de siste årene jobbet som politisk rådgiver for NHO, der hun har hatt ansvar for områder som klima, kraft og energi, kompetanse og innovasjon, europeisk politikk og EØS, samt vært prosjektleder for NHOs Arendalsuke.

Hun har tidligere jobbet som rådgiver ved Det Kongelige Hoff, vært koordinator i Kirkens Bymisjon, samt folkevalgt for Arbeiderpartiet i Trondheim.

I tankene fra starten

– Vilde har en sjelden kombinasjon av kvaliteter som gjør at jeg rett og slett er takknemlige for at hun valgte oss. Hun har en usedvanlig bredde av kunnskap og erfaring, tross en relativt ung alder. Det har gitt henne dyp innsikt i hvordan politikk, næringsliv og organisasjonsliv spiller sammen, sier Bergestuen om den nye daglige lederen.

Maria Nakken kommer fra jobben som seniorrådgiver i Apeland og har tidligere jobbet sammen med Eva Sannum i Geelmuyden Kiese.

Før det var hun i NRK Østlandssendingen, og hun har 13 års erfaring fra ulike roller i NRK.

– Maria har vært i tankene våre siden vi startet Sannum & Bergestuen. Hun har solid medieerfaring som passer godt med vår medieorienterte profil. I tillegg er hun en type som sprer entusiasme og glede rundt seg, så vi har gjort oss så lekre som mulig for å få Maria med på laget, sier Sannum.

Nakken starter i Sannum & Bergestuen 1. mars og går nå inn i et partnerløp i selskapet. Vilde T. Coward tar over som daglig leder fra 1. april.

Kommunikasjonsbyrået består i dag av de to grunnleggerne Eva Sannum og Svein Tore Bergestuen, Kristine Meek (partner), Frida Marie Grande, Kornelia Minsaas og Øystein Ruud (tilknyttet partner).

Powered by Labrador CMS