I Norge er det Karsten Warholm og Grace Bullen som vil være Samsungs ansikt utad.

Samsung lanserer ny OL-kampanje – utfordrer janteloven

Samsung inngikk i januar et samarbeid med to av Norges største OL-håp, Karsten Warholm og Grace Bullen. Nå lanserer de sin første kampanje – og sammen med en rekke OL-utøvere utfordrer de janteloven.

Publisert

– Jeg mener janteloven ikke skal være en unnskyldning for å oppføre seg dårlig eller være egoistisk. Men det må være lov å kunne ta plass og utfolde seg, sier Karsten Warholm, Samsungs nye OL-ambassadør, i en pressemelding.

Sammen med den norske bryteren Grace Bullen er han en del av Team Samsung Galaxy, som består av 25 olympiske og paralympiske stjerner fra hele verden - deriblant den sørkoreanske fotballspilleren Son Heung-min.

Oppgjør med janteloven

Gjennom kampanjen «Open always wins» skal 25 OL-utøverne spre budskapet om viktigheten av å ha en åpen og nysgjerrig innstilling til nye opplevelser og utfordringer.

I Norge er det Warholm og Bullen som vil være Samsungs ansikt utad. De to OL-håpene fronter den norske mentaliteten, og tar samtidig et lite oppgjør med Janteloven.

– Janteloven står sterkt i Norge, og du skal ikke tro at du er noen. Men skal du nå toppen som Grace og Karsten har gjort kan du ikke holde tilbake. Du må tørre å gå dine egne veier, tenke nytt og ha en åpen og nysgjerrig innstilling, sier Even Amdal, Norgessjef for Samsung Norge.

Ble målløs da Samsung tok kontakt

Karsten Warholm er olympisk mester, verdensmester og verdensrekordholder på 400 meter hekk, mens Grace Bullen har to EM-titler, er nordisk mester tre ganger og har vunnet kongepokalen fem ganger.

Store titler og prestasjoner til tross. Begge utøverne er svært stolte av å være en del av Samsungs eksklusive team - og ikke minst selskapets ansikt utad i Norge.

– Jeg ble litt målløs da Samsung tok kontakt med meg, skal jeg være ærlig. Samsung er en av de sterkeste og mest kjente merkevarene i verden, og har lang tradisjon for å sponse OL. At de ønsket å ha meg, lille meg, i stallen er jeg rett og slett veldig takknemlig for, sier Grace Bullen.

Også OL- og verdensmester, Karsten Warholm er svært begeistret for samarbeidet.

– Samsung er et merke som jeg alltid har funnet spennende, og jeg forbinder det med kvalitetsprodukter. Da Samsung tok kontakt med meg for en forespørsel om et samarbeid, trengte jeg ikke lang tid på å bestemme meg. Jeg ser virkelig frem til dette samarbeidet, sier Warholm.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS