Bilde fra da Fredrik Tandberg var presseoffiser i Forsvaret. Nå returnerer han til Forsvarets mediesenter som PR-spesialist.
Bilde fra da Fredrik Tandberg var presseoffiser i Forsvaret. Nå returnerer han til Forsvarets mediesenter som PR-spesialist.

Fredrik Tandberg er tilbake i Forsvaret: – Et unikt fellesskap

Tandberg blir PR-spesialist ved Forsvarets mediesenter.

Publisert Sist oppdatert

Etter to år som kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder i Tolletaten vender Fredrik Tandberg tilbake til Forsvaret.

Før han kom til Tolletaten, hadde han vært hele 15 år i Forsvaret med ulike oppgaver. Han har blant annet tidligere vært presseoffiser. Nå går han inn i rollen som PR-spesialist ved Forsvarets mediesenter.

– Forsvaret er mer enn en jobb, sier Tandberg til KOM24 og utdyper:

– Jeg er glad for at jeg gikk en periode ut av Forsvaret og prøvde å jobbe et annet sted. Jobben min i Tolletaten har vært kjempespennende og lærerik, og jeg har hatt det utrolig fint der. Men jeg merket fort da jeg tok av uniformen, og ble sivil kommunikasjonsrådgiver, at en mye større del av identiteten min var knyttet til at jeg var militær.

– Nye erfaringer

Han forteller at han raskt savnet Forsvaret.

– Det er et unikt fellesskap, sier han og forteller at der har vært lærerikt å se Forsvaret fra utsiden og at han nå kan ta med nye erfaringer tilbake til organisasjonen.

Jeg kommer tilbake til en organisasjon jeg kjenner godt og jeg ønsker bidra med å løfte kommunikasjonen til Forsvaret enda mer enn den kanskje har vært tidligere.

Tandberg mener Forsvaret er en «utrolig spennende og meningsfull arbeidsplass med mange dimensjoner og fasetter».

– I tillegg til et proft kommunikasjonsmiljø som består av både militære og sivile som er gode på hver sine ting.

Kommunikasjonssjef for Forsvaret og forsvarssjefen, Eystein Kvarving, har gode ord å si om sin tilbakevendte kollega.

– Fredrik er veldig dyktig og det var et tap for oss da han sluttet for et par år siden, og vi er nå veldig glad for å ha han tilbake på laget, sier Kvarving til KOM24 og legger til:

– Fredrik kan mye om Forsvaret og har den unike evnen til å fortelle om Forsvaret så folk forstår. I tillegg er han svært flink med mennesker, og har et godt nettverk innenfor kommunikasjons-Norge.

Tandberg startet i sin nye jobb nå på nyåret.

Powered by Labrador CMS