Magnus Granerød (t.h) er ny seniorrådgiver og partner i Salto Advisers. Her med daglig leder Mats Samdahl Weltz (t.v)
Magnus Granerød (t.h) er ny seniorrådgiver og partner i Salto Advisers. Her med daglig leder Mats Samdahl Weltz (t.v)

Han blir ny partner i Salto Advisers

Salto Advisers styrker laget med Magnus Granerød som ny seniorrådgiver og partner.

Publisert Sist oppdatert

Det melder byrået selv i en pressemelding.

Granerød kommer fra rollen som Head of Investor Relations (IR) and Capital Markets i MPC Container Ships ASA og tar med seg solid bakgrunn fra finans og investorrelasjoner.

I tillegg til rollen som ansvarlig for investorrelasjoner og kapitalmarkeder hos containerskip-rederiet MPC Container Ships, har han tidligere erfaring fra Fredensborg, Heimstaden, Capient og Fondsfinans.

MPC Container Ships har de siste årene fått en omfattende aksjonærbase med flere titalls tusen privatinvestorer. Granerød vil trekke på erfaringene fra dette arbeidet.

– De beste selskapene lager helhetlige planer for kapitalmarkedskommunikasjonen på tvers av alle kanaler, med et forent og konsistent budskap. I tillegg er det viktig å være tilgjengelig. Selskapene må sette av ressurser og utvikle rutiner for å effektivt svare ut spørsmål og dele informasjon, sier Granerød.

Nå ser han fram til å jobbe for sin nye arbeidsgiver.

– Jeg ser frem til å jobbe sammen med et dedikert og ambisiøst team med å utvikle klar og åpen kommunikasjon for kundene som bygger tillit og bidrar til kapitalmarkedsuksess over tid, sier han i pressemeldingen.

Salto Advisers ble etablert i januar 2023. Selskapet tilbyr strategisk rådgivning innen finansiell kommunikasjon, Investor Relations og mediehåndtering. Selskapet teller seks ansatte.

– Kundene vår kommer til å få stor glede av Magnus’ ekspertise innen investor relations, senest med erfaringer fra å ha bygget opp denne funksjonen i en rekke større, børsnoterte selskaper. Vi har blitt kjent med ham som en svært analytisk rådgiver med sterke resultater, og vi gleder oss til han kommer i gang for fullt, sier Mats Samdahl Weltz, daglig leder i Salto Advisers.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS