UM henter Ståle Westby som
byråleder
UM henter Ståle Westby som byråleder

UM henter Ståle Westby som byråleder

Bransjeprofil overtar roret og skal etablere UM som fremtidens mediebyrå.

Publisert Sist oppdatert

Det melder byrået i en pressemelding.

Ståle Westby er en erfaren leder som har hatt strategisk ansvar for store merkevarer. 

Mange kjenner også Westby som foredrags- og kursholder fra bransjen.

– UM har en fantastisk kundebase jeg gleder meg til å jobbe med. Det lanseres også i disse dager en oppdatert strategisk plattform jeg gleder meg til å rulle ut, sier Ståle Westby i pressemeldingen.

– Det er store endringer i bransjen som skaper et mulighetsrom for annonsører som tør å utfordre sine byråpartnere. At byråene leverer på mediekjøp og kreativitet er en hygienefaktor, men å skape og dokumentere vekst krever mye mer av både byrå og kunde, fortsetter han. 

UM er en del av IPG Mediabrands, som også representeres av mediebyrået Initiative i Norge. UM leverer mediebyråtjenester til annonsører som Equinor, Optimera Monter, Brilleland, Burger King og Vy. 

– Vi har saumfart bransjen for å finne den beste kandidaten, og er superfornøyde med å få Ståle på laget. Han har imponert oss med et strategisk og fremtidsrettet blikk på markedsføring, som jeg vet vil komme våre kunder til gode. Og så deler vi mange tanker om hvordan fremtidens byrå bør se ut, sier Kei Grieg Toyomasu, leder av IPG Mediabrands, i pressemeldingen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS