Merete Willumsen Haugå og Finn Roger Opedal.
Merete Willumsen Haugå og Finn Roger Opedal.

Finn Roger Opedal ansatt som Leder Strategi og Utvikling i XR

Merete Willumsen Haugå, ny byråleder i XR, kunngjør nå ansettelsen av Finn Roger Opedal . Nyheten kommer bare uker etter at Haugå selv ble ansatt.

Publisert

Finn Roger Opedal er ansatt som Leder Strategi og Utvikling i byrået XR. Det kommer fram i en pressemelding.

Opedal bringer med seg omfattende erfaring fra grafisk- og reklamebransjen helt tilbake til 1988, ikke minst med erfaring som global markedsdirektør for BOEN de siste åtte årene.

– Jeg er virkelig glad over å kunne ønske Finn Roger velkommen til XR som Leder for Strategi og Utvikling. Som byråleder i XR har jeg fått frie tøyler fra eierne til å lede selskapet i henhold til våre strategiske mål for de neste fem årene. Med Finn Roger om bord, og ved min side, er jeg sikker på at vi har den rette kompetansen og erfaringen vi trenger for å realisere disse målene, sier byråleder Merete Willumsen Haugå.

Videre sier hun at ansettelsen av Opedal vil være sentral i arbeidet med å realisere selskapets strategiske ambisjon om å være bransjeledende innen fem år.

– Dette gleder jeg meg til. XR har gjennom hardt og målrettet arbeid opparbeidet seg en fortjent posisjon med en spennende og imponerende kundeportefølje, sier Opedal.

Den offisielle tiltredelsesdatoen for Finn Roger Opedal i XR er satt til 1. Desember. 

Powered by Labrador CMS