First House har flyttet inn i nye lokaler i Oslo sentrum.
First House har flyttet inn i nye lokaler i Oslo sentrum.

First House har flyttet inn i nye lokaler og lanserer flere nye satsinger

Har etablert et eget eierselskap utenfor First House.

Publisert

First House vil fremover rendyrke og styrke den partnereide kommunikasjons­rådgivnings­virksomheten som har vært kjernen i selskapets suksess fra starten av, mens satsinger på nye tjenesteområder og samarbeid med andre eiere vil finne sted i det nye eierselskapet.

Det skriver selskapet på egne nettsider.

Nysatsingene Sustainability, Vektor Consulting og Hastings, som tidligere var datterselskaper, er nå skilt ut i et eget eierselskap utenfor First House.

– Vi har veldig tro på at dette fellesskapet skal bli bra, både for kundene og for oss som gruppering, sier managing partner Per Høiby i First House til egne nettsider.

Nylig flyttet selskapene sammen i nye lokaler i Øvre Vollgate 13 i Oslo sentrum.

– Vi har allerede i 2022 levert tjenester på tvers til mange kunder og prosjekter, og nå blir det enda enklere å jobbe sammen, sier han.

2022 ble nok et bra år for First House.

Byråinntektenøkte med fem prosent fra året før til 132 millioner kroner, og selskapets resultat før skatt var på 30,6 millioner kroner.

Selskapet skriver på egne sider at etterspørselen har vært særlig god etter rådgivningstjenester knyttet til fornybar energi, grønn omstilling og industri, samt IR-tjenester til børsnoterte kunder.

Samtidig har kundene i økende grad etterspurt et bredere tjenestetilbud.

Fellesskapet i Øvre Vollgate 13 består av kommunikasjonsbyrået First House, bærekraftbyrået Sustainability, det digitale kommunikasjonsanalyseselskapet Hastings, og management konsulentselskapet Vektor Consulting.

I tillegg kommer to nyetablerte selskaper som vil bli lansert innen kort tid.

Kampanje skrev om de nye planene først.

Powered by Labrador CMS