– Vi har glimt i øyet, og ønsker å tenke annerledes.
– Vi har glimt i øyet, og ønsker å tenke annerledes.

Slik skal POL hjelpe Fjord Line med å få flere til å ta danskebåten

– Vi har glimt i øyet, og ønsker å tenke annerledes.

Publisert

– Vi ønsket å finne en leken måte å fortelle om den raskeste veien til Danmark. Så vi måtte vise hvordan det føles, ikke bare si det, sier Thorbjørn Ruud, kreatør i POL i en pressemelding.

Fjord Line har nylig sjøsatt sin nye stolthet Fjord FSTR på strekningen Kristiansand - Hirtshals, og lanserer i den forbindelse en ny film om den raskeste veien til Danmark. Byrået bak ideen er POL og filmen er produsert av Tinagent med Sigve Aspelund på regi.

– Fjord Line er en utfordrer i markedet og vi ønsker å fremheve vår personlighet i vår kommunikasjon. Vi har glimt i øyet, og ønsker å tenke annerledes. Denne filmen er et godt eksempel på det, som også understreker at dette skipet definitivt er annerledes. Det er bare å glede seg, sier salgs- og markedsdirektør i Fjord Line, Trine Lise Woldbæk i pressemeldingen.

Etter et utfordrende år kan Fjord Line endelig se mot lysere tider. Den nye katamaranen Fjord FSTR skulle egentlig bli satt i trafikk i fjor sommer, men omstendighetene ville det annerledes.

Powered by Labrador CMS