Markeds- og kommunikasjonsdirektør Lars N. Sæthre (til venstre) har ansatt Silje  Bjerknes Løken som markedssjef og Kristian Ralger som kommunikasjonssjef i Handelsbanken Norge.
Markeds- og kommunikasjonsdirektør Lars N. Sæthre (til venstre) har ansatt Silje Bjerknes Løken som markedssjef og Kristian Ralger som kommunikasjonssjef i Handelsbanken Norge.

Handelsbanken ansetter to i markeds- og kommunikasjonsavdelingen

Handelsbanken ansetter Silje Bjerknes Løken som markedssjef og Kristian Ralger som kommunikasjonssjef.

Publisert Sist oppdatert

Handelsbanken har ansatt Silje Bjerknes Løken som markedssjef og Kristian Ralger som kommunikasjonssjef. Det kommer fram i en pressemelding.

Silje Bjerknes Løken (33) vil få et viktig ansvar med å lede arbeidet med å bygge merkevaren Handelsbanken i Norge. Hun kommer fra stilling som leder for Nordea-konsernets nye merkevareplattform. 

Hun har tidligere vært markedssjef for Nordea i Norge, og hatt en rekke roller innen markedsføring i Nordea gjennom 11 år. Løken har en master innen ledelse og en bachelor i internasjonal markedsføring fra Handelshøyskolen BI.

– Handelsbanken er på en utrolig spennende reise med store ambisjoner om en tydeligere posisjonerer. Det appellerer selvsagt veldig, sier Løken.

Kristian Ralger (35) vil blant annet få ansvaret for å bygge en synligere posisjon for Handelsbanken i Norge. Han kommer fra stilling som ansvarlig for innholdsproduksjon i Handelsbanken Norge, hvor han har jobbet seks år. 

Ralger har tidligere jobbet med TV-produksjon, og har en bachelor innen kommunikasjon og journalistikk fra Handelshøyskolen BI.

– Handelsbanken er en ufortalt historie for de fleste i målgruppen vår. Det er en spennende utfordring å løfte synligheten fremover, sier Ralger.

– Vi skal skape en synlig og tydelig posisjonert merkevare som bidrag til Handelsbankens vekst i Norge, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Lars N. Sæthre i Handelsbanken Norge

Han opplyser også om at de framover vil ansette flere innen markedsføring, videoproduksjon, innholdsproduksjon og sosiale medier.

Powered by Labrador CMS