Fra venstre, Nikolai Mathisen, Hanne-Lene Dahlgren, “Pedledern” Vegard Eines og Louise Fuchs.
Fra venstre, Nikolai Mathisen, Hanne-Lene Dahlgren, “Pedledern” Vegard Eines og Louise Fuchs.

Satser på bærekrafts­influensere – nå gir de og ut bøker

– Med forlaget så skaper vi en enda større plattform for gode forbilder for morgendagen.

Publisert

– Vegard er vokst med rakettfart på instagram det siste året. Det er superspennende å utvikle hans merkevare videre i bokform, sier forlagssjef og partner Louise Fuchs i en pressemelding.

I mars startet bærekraftsprofil Hanne-Lene Dahlgren og tidligere Oda-topp Louise Fuchs forlag sammen med Nikolai Mathisen. Første boken ut er skrevet av instagramfenomenet, nordlendingen og pedagogen «Pedledern» som også er profil i influencerbyrået Team Tomorrow. 

Boka har fått en knallstart og kom ut på førsteplass hos Ark i alle sjangre, og andreplassen på Boklista i sin første uke.

Selskapet har to søsterselskap som jobber for å få fart på den grønne omstillingen. Bærekraftskonsulentselskapet Tomorrow Works og influencer-selskapet Team Tomorrow der Louise Fuchs nylig gikk inn som partner og styreleder. 

Alle selskapene er samlet under selskapet Holding Tomorrow AS. 

– Målet vårt er å sette fart på den grønne omstillingen gjennom å starte en rekke bærekraftige selskap. Med forlaget så skaper vi en enda større plattform for gode forbilder for morgendagen. Og så trykker vi selvfølgelig i Norge, på svanemerket papir, sier Louise Fuchs i pressemelding.

Powered by Labrador CMS