Inger Lise Rettedal, programdirektør for ONS.
Inger Lise Rettedal, programdirektør for ONS.

Inger Lise er ny programdirektør for ONS

Bonden med energi- og kommunikasjonsbakgrunn blir ny programdirektør for ONS.

Publisert

Inger Lise Rettedal blir ny programdirektør for den ideelle stiftelsen Offshore Northern Seas (ONS). Det kommer fram i en pressemelding.

– ONS er en helt unik møteplass for diskusjoner om energi, klima, samfunn og geopolitikk. Jeg ser frem til å legge til rette for meningsfylte debatter og skal sammen med bransjen og teamet vårt skaffe topp innledere som vil inspirere og motivere, sier den nye programdirektøren.

Inger Lise Rettedal har mange års erfaring fra Statoil, nå Equinor, som informasjonssjef for globale anskaffelser og leder innen samfunns- og myndighetskontakt. 

Hun har også bred politisk erfaring, fra lokalt, regionalt og nasjonalt nivå. I tillegg har hun studert og jobbet med merkevareledelse og innovasjon. 

I 2015 tok hun steget og satset fullt på gårdsdriften og oppbygningen av varemerket Klostergarden. Siden da har lammekjøttet fra garden på Utstein utenfor Stavanger havnet på mang en Michelin-restaurant rundt om i landet.

– Jeg er utrolig heldig får jobbe både med mat og energi, to av de viktigste tingene i livet. Jeg elsker å jobbe på garden, hvor vi skaffer folk mat og opplevelser, stadig har nye prosjekter og hvor arbeidet aldri tar slutt. Samtidig er det en stor gave å få lov til å jobbe med verdensledende miljøer og internasjonale problemstillinger innen energi og sikkerhet. ONS har spennende utviklingsmuligheter og har blitt en stadig viktigere arena for diskusjoner som driver verden fremover, sier Rettedal.

Powered by Labrador CMS