John Trygve Tollefsen (til venstre) og Øystein Knoph.

Kommunikasjonsduo går til Nortura

Øystein Knoph, med bakgrunn fra Hurtigruten, mønstrer på som leder for ekstern kommunikasjon i bondesamvirket. John Trygve Tollefsen fra Fellesforbundet tar over som pressesjef.

Publisert Sist oppdatert

– Gjennom disse to ansettelsene dekker vi spennet fra kommunikasjon, kommersiell teft og samfunnsforståelse. Øystein og John Trygve fyller viktige åpninger i et allerede veldig sterkt kommunikasjonslag, sier konserndirektør for strategi, bærekraft og kommunikasjon Kjell S. Rakkenes i en pressemelding.

Knoph og Tollefsen går inn i to ledige stillinger i kommunikasjonsteamet i Nortura. Knoph vil tiltre sin stilling 1. september og Tollefsen 15. august.

Øystein Knoph bringer med seg en bakgrunn innen kommunikasjon, merkevarebygging og posisjonering fra Norge og internasjonalt. 

Han kommer fra stillingen som Global Head of Media Operations i Hurtigruten. Siden 2015 hatt flere sentrale kommunikasjonsroller i Hurtigrutens internasjonale ekspedisjonsselskap, Hurtigruten Expeditions, blant annet som Vice President Global PR.

Før sin tid i Hurtigruten, var Knoph kommunikasjonssjef og fungerende kommunikasjonsdirektør i TINE.

– Som en ihuga tilhenger av samvirkemodellen ser jeg virkelig fram til å få jobbe med, og for, noe som er ekte og viktig, norsk mat og norske bønder. Jeg håper å bidra til å styrke Norturas konkurransekraft og synliggjøre bondesamvirkets betydning for Norge, sier Knoph.

John Trygve Tollefsen kommer fra stillingen som presseansvarlig i Fellesforbundet, hvor han også har vært fungerende kommunikasjonssjef. 

Han har med seg en omfattende erfaring fra politikk og kommunikasjonsarbeid. Tollefsen har tidligere arbeidet som journalist for blant annet Klassekampen og Dagsavisen, og har også hatt flere rådgiverroller innen politikken.

– Jeg ser fram til å bidra til å formidle Norturas budskap til et bredt publikum. Samtidig er jeg spent på å lære mer om matsektoren og forstå dens kompleksitet og betydning for samfunnet vårt, sier Tollefsen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS