Odd Sindre Tonning skal drive Toppfotball Kvinners digitale kanaler

Han er Toppfotball Kvinners nye innholdsprodusent

Starter i jobben 1. juni.

Publisert

Blant et høyt antall søkere på innholdsprodusentrollen i Toppfotball Kvinner, var det 25 år gamle Odd Sindre Tonning som til slutt fikk jobben.

Det opplyser de i en pressemelding.

Tonning har erfaring som journalist i både NRK og TV 2.

– Det var en stor og ekstremt kompetent søkermasse til denne stillingen, og vi kunne enkelt ha ansatt ti av dem, men Odd Sindre er full klaff på alle mulige måter. Han har vist en enorm bredde i kunnskap og kompetanse, og besitter et genuint ønske om å løfte kvinnefotballen videre opp og frem, sier Lene Mykjåland, medie- og kommunikasjonssjef i Toppfotball Kvinner.

I NRK-sporten jobbet Tonning blant annet med fotball- og håndballmesterskap, Toppserien og OL.

– Det er stort å få tilliten til å tre inn i denne stillingen, og jeg gleder meg til å ta fatt på de spennende utfordringene rollen som innholdsprodusent hos TFK kommer til å by på. Hos både NRK og TV 2 har jeg tidligere vært med på å jobbe en del med Toppserien, og det er et miljø jeg ser frem til å være tilbake i, sier Tonning.

Han starter i sin nye jobb 1. juni, og ser frem til å jobbe med fotball igjen.

– Jeg har alltid hatt et ønske om å være med på å løfte kvinnefotballen til nye høyder. Det er noe jeg for alvor kommer til å få gjøre hos TFK, i en tid der idretten allerede er i enorm vekst. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang, avslutter Tonning.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS