Mikkel Nord, rådgiver i PR-operatørene.

Mikkel Nord er ny rådgiver i PR-operatørene

Fra praksisplass til fast jobb.

Publisert

Mikkel Nord fikk praksisplass i PR-operatørene i februar 2021 som en del av studieløpet på Høyskolen Kristiania. Etter dette har han vært ansatt på deltid ved siden av studiene. 

– Mikkel overbeviste oss fra første dag i praksis. Han er faglig sterk og nysgjerrig, skriver godt og ikke minst er han en utrolig hyggelig person som passer godt inn i miljøet hos oss, sier Petter Thorendahl, byråleder i PR-operatørene.

I juni er Nord ferdig med masteroppgaven i politisk kommunikasjon ved UIO og klar for å tre 100 prosent inn i rådgiverrollen i kommunikasjonsbyrået.

– Jeg har følt meg godt ivaretatt og inkludert på lik linje med alle andre i selskapet fra starten. Det har vært nyttig med praktisk arbeidserfaring under studiene og PR-operatørene har sørget for god opplæring og oppfølging underveis. Nå gleder jeg meg til å levere masteroppgaven og gi full gass som operatør, sier Mikkel Nord. 

Thorendahl legger til at PR-operatørene i 20 år har vært opptatt av å finne og utvikle nye talenter.

– Det er viktig at vi som bransje tar ansvaret vi har for å sørge for at unge talenter slipper til og får en sjanse. Det gir også mye tilbake i form av ny fagkunnskap, entusiasme og engasjement, sier Thorendahl. 

Han opplyser også at det kommer flere inn i selskapet i løpet av 2024. I tillegg til Nord, har kommunikasjonsbyrået ansatt en rådgiver som begynner i august.

– Vi ser at det er et behov for ytterligere rekrutteringer av både junior- og seniorkompetanse fremover og her er vi i noen interessante dialoger, avslutter Thorendahl.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS