Tidligere leder av Venstre, Trine Skei Grande, blir når partner og rådgiver i kommunikasjonsbyrået Footprint.
Tidligere leder av Venstre, Trine Skei Grande, blir når partner og rådgiver i kommunikasjonsbyrået Footprint.

Trine Skei Grande går til Footprint

Blir partner og rådgiver i kommunikasjonsbyrået.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere Venstre-leder Trine Skei Grande blir partner og rådgiver i kommunikasjonsbyrået Footprint.

Det melder Dagens Næringsliv torsdag.

– Dette er ikke pr-bransjen. Jeg var veldig klar på at jeg ikke skulle dit. Bærekraft var et av områdene jeg vil jobbe med. Jeg har satt krav til næringslivet i min forrige jobb, men jeg vil gjerne være på lag også, ved å være tolk og bro mellom politikk og næringsliv, sier Skei Grande til DN.

Beate Nossum (t.v) sammen med nyansatt Trine Skei Grande og byråsjef i Footprint, Øyvind Vederhus.
Beate Nossum (t.v) sammen med nyansatt Trine Skei Grande og byråsjef i Footprint, Øyvind Vederhus.

– Godt alternativ

Footprint bistår kunder som Orkla, Jernia, Nissan, Ruter, Klimaetaten i Oslo og Widerøe i hele bærekraftperspektivet fra analyse og strategi, til posisjonering og kommunikasjon.

Til avisen sier den tidligere Venstre-lederen at hun har ønsket seg til Footprint og er kjempeglad for at dette gikk i orden.

– Jeg har jobbet så mye med omstilling og klima, og har alltid hatt et ønske om å hjelpe næringslivet. Da er dette et veldig godt alternativ, sier hun til DN.

– Sterk strateg

I februar i år fikk Footprint ny byråsjef ved Øyvind Vederhus. Til byråets egne nettsider kommer det klart frem at han er glad for å få Grande med på laget.

– Trine brenner for norsk næringsliv, har kjempet for små og mellomstore bedrifter i hele sitt politiske liv. Hun er en sterk strateg med verdifull erfaring både som partileder og statsråd med ansvar for kompliserte regjeringsforhandlinger. Vi er beint fram begeistret når en av Norges fremste eksperter på utforming av klimapolitikk og virkemidler velger Footprint, sier Vederhus til egne nettsider.

I følge byråets egne nettsider starter Grande i den nye jobben 1. januar 2022.

Powered by Labrador CMS