Geir Hågen Karlsen blir assosiert partner i GK
Geir Hågen Karlsen blir assosiert partner i GK

Geir Hågen Karlsen blir assosiert partner i GK

– Enormt behov for kunnskap i det offentlige, i nærings- og organisasjonslivet.

Publisert Sist oppdatert

Oberstløytnant Geir Hågen Karlsen blir assosiert partner og starter geopolitisk rådgivning i allianse med Geelmuyden Kiese.

Det melder GK i en pressemelding, mandag.

Nyheten blir kjent rett i forkant av NHOs årskonferanse hvor den nye geopolitiske virkeligheten for næringslivet er et av hovedtemaene. Samtidig vil han fortsette å bidra som ekspertkommentator for norske medier.

– Når vi nå satser på å bidra med geopolitisk rådgivning er det fordi det er et enormt behov for kunnskap i det offentlige, i nærings- og organisasjonslivet for å forberede seg bedre i den nye geopolitiske trusselsituasjonen i verden, sier Karlsen i pressemeldingen.

GK skriver i pressemeldingen at  Karlsen de siste 15 år vært Forsvarets ledende ekspert på påvirkningsoperasjoner og strategisk kommunikasjon.

Karlsen er blitt kjent for de fleste etter nærmere 2.000 mediesaker og mer enn 200 foredrag om krigen i Ukraina og sikkerhetstrusler mot norsk næringsliv og samfunn.

Forhold knyttet til sikkerhet og de geopolitiske utfordringene er også et av de sentrale temaene på agendaen på NHOs årskonferanse som går av stabelen tirsdag 9. januar i Oslo.

– Næringslivet står nå daglig overfor sikkerhetsutfordringer og komplekse strategiske vurderinger med direkte forretningsmessige konsekvenser. Vi er derfor veldig glade for at Geir Hågen Karlsen har valgt å samarbeide med oss i Geelmuyden Kiese etter en lang karriere i Forsvaret, sier Severin Roald som er adm. direktør for Geelmuyden Kiese i Norge.

Powered by Labrador CMS