Frank Jerry Bjerkeset er ansatt som ny designer i Gambit H+K. Her sammen med Marius Myhrvold og Mari Zare.
Frank Jerry Bjerkeset er ansatt som ny designer i Gambit H+K. Her sammen med Marius Myhrvold og Mari Zare.

Gambit H+K styrker seg innen design og kreativitet

Frank Jerry Bjerkeset er ansatt som ny designer i Gambit H+K.

Publisert

Det melder selskapet i en pressemelding, tirsdag.

– Det ble for fristende å jobbe i et større fagmiljø innen kommunikasjon. Gambit har en bredde som få andre matcher. Her kan jeg bruke hele verkøykassa og koble meg på internasjonale prosjekter og kolleger, sier Bjerkeset i pressemeldingen.

Bjerkeset har 15 års erfaring som designer og har jobbet i Unfold Agency, Visma, Oslo Bysykkel og Social Boards.

De siste årene har han jobbet med prosjekter i eget selskap.

Han går inn i markedsavdelingen i Gambit H+K.

– Visuell kommunikasjon løfter og spisser budskap, og er en viktig del av god formidling. Derfor er vi spesielt fornøyde med å få Bjerkeset med på laget, han har en nysgjerrighet for faget, og har et unikt kreativt og estetisk blikk som skilte seg ut i mengden. Arbeidet hans løfter designkompetansen vår, og har allerede kommet flere kunder til gode, sier Mari Zare, teamleder i markedsavdelingen.

Hill+Knowlton har siste årene satset mye på kreativitet og design. Det norske kontoret har status som regional «hub» og leder an den faglige utviklingen sammen med blant andre London, Berlin, New York og Shanghai og São Paulo.

– Bjerkeset skal også samarbeide med kolleger i Hill+Knowlton-systemet for å støtte den internasjonale satsingen på kreativetet og design. Vi har over 200 kreatører og designere i H+K som samarbeider på tvers av landegrenser. Norge har en stor rolle i den faglige utviklingen og Frank er viktig her, sier Marius Myhrvold, avdelingsleder for markedskommuniasjon i Gambit H+K.

Powered by Labrador CMS