Guri Størvold har hentet Frank Lynum og Vegard Einan til Zynk.
Guri Størvold har hentet Frank Lynum og Vegard Einan til Zynk.

Zynk rekrutterer fra Storm og regjeringen

Ansetter to nye.

Publisert Sist oppdatert

Zynk fortsetter rekrutteringen og har ansatt to rådgivere med tung erfaring fra mediene, politikk og organisasjonsliv.

Det melder Zynk i en pressemelding, onsdag morgen.

– Veldig fornøyde

Frank Lynum kommer fra Storm Communications og har 15 år bak seg som næringslivsjournalist i Aftenposten/A-magasinet. Vegard Einan har erfaring som valgt leder i arbeidstakerorganisasjonen Parat og som statssekretær i Arbeids – og sosialdepartementet fram til regjeringsskiftet.

– Vi er veldig fornøyde med å bygge ut Zynk-teamet med rådgivere med lang erfaring fra næringslivsjournalistikk, ledelse og politikk. Vi satser, vokser og leter etter rådgivere som forstår topplederperspektivet og har erfaring som strategiske rådgivere for ledere, sier daglig leder og partner i Zynk, Guri Størvold.

Hun sier at deres rådgivere må kunne gå inn og løse komplekse utfordringer for kundene, enten det gjelder endring og transformasjon, kriser eller knyttet til rammebetingelser for virksomheten.

Frank Lynum melder før nyttår overgang fra Storm Communications, hvor han de siste to årene har jobbet med strategisk kommunikasjon, innholdsproduksjon og kriseberedskap. I Zynk kommer han til å bistå næringslivskunder med strategi, posisjonering, historiefortelling og strategisk innhold.

Gleder seg til å begynne

Lynum sier i pressemeldingen at han ikke ønsket seg bort fra Storm, men at han bare måtte gripe muligheten da han fikk tilbud om å starte i Zynk.

– Jeg har stor respekt for det gjengen i Zynk har fått til, og gleder meg stort til å være med på å skape enda mer i årene som kommer ved å bruke min erfaring fra konsulentbransjen, mediene, økonomi og næringsliv, sier han.

Vegard Einan har bred erfaring fra arbeidslivsfeltet fra både arbeidstakersiden og regjeringen, og har også en master fra BI i bl.a. strategisk ledelse. De siste årene har Einan vært sentral i håndteringen av NAV-saken og regjeringens koronahåndtering. Einan vil i Zynk særlig jobbe med leder – og endringskommunikasjon og samfunns – og myndighetskontakt.

Oppe i 20 ansatte

Han har selv tidligere vært kunde hos sin nye arbeidsgiver.

– Jeg ser fram til å bruke min bakgrunn og innsikt som mangeårig valgt leder i en av Norges ledende arbeidstakerorganisasjoner og erfaringen som statssekretær til å bistå Zynks kunder med å gjennomføre endringsprosesser, implementere strategi og sikre konkurransekraftige rammebetingelser, sier Einan.

Zynk vil med disse rekrutteringene telle 20 ansatte

Powered by Labrador CMS