Her er alle vinnerne fra årets Sponsor- og eventpris

Overrasket vinnerne med prisutdeling på døra, før prisutdeler selv ble overrasket med en pris.

Publisert Sist oppdatert

I dag ble vinnerne av Sponsor- og Eventprisen 2021 avslørt. De 13 prisene ble delt ut på en digitale prisutdeling av daglig leder i foreningen Janette Haukland og tidligere fotballspiller Freddy dos Santos.

– Vi deler ut prisen for årets omstilling i samarbeid med Innovasjon Norge. Det har vi aldri gjort før. Det viser at bransjen har tatt utfordringene og fått til fantastiske ting selv i et nedstengt Norge, sier daglig leder i Sponsor- og eventforeningen, Janette Haukland.

Trodde de skulle intervjues

Nytt i år, er selve formatet for prisutdelingen. Og Haukland har sammen med dos Santos, reist rundt til vinnerne i en ukes tid for å dele ut prisene direkte.

Vinnerne trodde de skulle intervjues i forbindelse med prisutdelingen, ikke at de faktisk hadde vunnet. Det var mange glade og overraskede vinnere som plutselig måtte ta imot pris og gi en takketale på strak arm.

Prisutdeler Freddy dos Santos fikk seg også en overraskelse. Lite visste han at Norsk Toppfotball med #stopp rasismen, vant i kategorien «Årets sosioobjekt».

– Dæven! Dette hadde jeg virkelig ikke trodd, sa en forvirret dos Santos. Dette er en pris som går til hele Fotaball-Norge, fra topp til bredde. Sammen skal vi vinne denne kampen, avsluttet han.

I alt er det delt ut 13 priser innen forskjellige kategorier. Vinnerne er kåret av to juryer som har tatt for seg henholdsvis sponsorater og eventer.

– Årets innsendinger preges av god kreativitet og sterk ledningsevne i en krevende tid for bransjene. Gjennom de innsendte casene viser bransjen at de har stor overlevelseskraft og kreativitet, sier Tron Mathisen, leder for eventjuryen.

Flere droppet å sende inn bidrag

Flere priser ble stående uten innsendte kandidater i år, men det som er sendt inn er av høy klasse.

– Det er nok mange som har tenkt at de ikke har så mye så sende inn med tanke på det året vi har vært gjennom. Men, de som har sendt inn har i stor grad funnet relevante måter å brukes sponsorater på og gi sponsorene verdi, forteller Vegard Arntsen, leder for juryen for sponsorprisene, i en pressemelding.

Innovasjon Norge har deltatt i juryarbeidet i kåringen av Årets omstilling, og det ble delt ut to priser til Oslo Maraton og Equinor.

– Årets innsendelser bærer preg av en vilje og evne til å hive seg rundt, finne nye og gode løsninger på nye problemer. De er preget av omstilling i forbindelse med utfordringer gitt som følge av Covid-19. Dette har igangsatt konkrete omstillingsprosesser, enten det er gjennomføring av ulike typer arrangement og prosjekter, eller omstilling av bedriftene selv, forteller Birgitte Nestande, rådgiver for arrangement i Innovasjon Norge.

Her er årets vinnere:

Årets B2C eventDrive- In Live Overtid AS, deles med Spectre
Årets B2B eventJotun Hull Skater Solutions Launch 2020, av Gyro AS, deles med Jotun Marine Coating
Årets produktlanseringWorld’s most beautiful gaming experience! Kite kommunikasjon event og PR-operatørene
Årets InterneventJakten på ilden, Gjensidige Forsikring ASA, deles med 6 Sans
Årets eventDrive- In Live, av Overtid AS, deles med Spectre
Årets OmstillingSammen løper vi alene! Oslo Maraton
Årets OmstillingKodekraft, Equinor
Årets sosiosponsorHovedsamarbeidspartner til Kreftforeningen, Coop
Årets kultursponsorÅrets julehilsen DNB – Sølvguttene, Dnb
Årets Idrettsponsor#huninvesterer, Vinnelandslaget DNB og Kvinnelandslaget
Årets IdrettsobjektVM på hjemmebane / Digitale kommersielle grep 2020/21, NSF Langrenn
Årets Sosioobjekt#stopp rasismen, Norsk Toppfotball
Årets sponsoratAction Now, FK Bodø/Glimt, deles med 8 bærekraftsambassadører
Powered by Labrador CMS