Gaute Berg Næss

«Guccigaute» skal lede ny humorpodkast

I podkasten «Humor OverOslo» på Podimo skal Gaute Berg Næss intervjue andre komikere.

Publisert

I mars lanserte podkastplattformen Podimo at de inngår et samarbeid med humorfestivalen Humor OverOslo for å styrke sin satsing på humor. Dette er en del av det samarbeidet.

– Jeg er veldig glad for denne muligheten. Både fordi jeg får pratet med så mye mennesker jeg ser opp til og ikke minst synes er veldig morsomme. Jeg får en veldig god inngang til podkastverden, med veldig gode gjester å lene meg på, sier Gaute Berg Næss i en pressemelding.

Ifølge Gaute blir Humor OverOslo en podkast med en blanding av intervjuer, gode digresjoner og veldig tullete vitser og spørsmål.

Berg Næss er mest kjent fra TV-programmet «Gauteshow» på NRK.

15. juni presenterer Morten Ramm og Martin Beyer-Olsen Humor OverOslo på Grefsenkollen i Oslo. De to komikerne er også de første gjestene i den nye podkasten.

– Martin og Morten startet festivalen Humor OverOslo. De er også gutta som ga meg denne muligheten, og to bautaer i bransjen som jeg har lyst til å bryne meg på, sier Berg Næss.

I løpet av den første episoden graver Gaute i de to gjestenes fortid, nåtid og notater for å bli bedre kjent.

– Partnerskapet med Humor OverOslo markerer starten på en større langsiktig satsing på humorpodkast, og det er utrolig stas å dra i gang dette med Gaute på laget, sier daglig leder for Podimo Norge Fride von Porat. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS