Scott Engebrigtsen går fra Telenor til Gambit H+K.

Gambit henter inn Telenor-topp

– Jeg gleder meg til å bruke min erfaring til å hjelpe virksomheter med å fortelle deres historier og nå sine mål.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Mangeårig kommunikasjonsleder i Telenor, Scott Engebrigtsen, begynner nå i Gambit H+K, opplyses det om i en pressemelding.

Engebrigtsen har de siste fem årene jobbet som kommunikasjonsdirektør i Telenor Broadcast og Canal Digital. Før det hadde han ulike kommunikasjonsstillinger i Telenor Group, blant annet som rådgiver for tidligere konsernsjef Jon Fredrik Baksaas og konsernledelsen. Han har også tidligere vært kommunikasjonssjef i Elkjøp.

Han starter som seniorrådgiver i avdelingen for selskapskommunikasjon, og i tillegg til å jobbe bredt med disse tjenesteområdene får han et særlig ansvar for teknologisektoren i Gambit H+K.

– Jeg er veldig glad for å få muligheten til å jobbe i Gambit H+K, som jeg opplever som et utrolig spennende kommunikasjonsbyrå med et godt miljø av flinke folk med ekspertise fra mange ulike fagdisipliner. Jeg gleder meg til å bruke min erfaring til å hjelpe virksomheter med å fortelle deres historier og nå sine mål, sier Engebrigtsen i meldingen.

– Vi er svært fornøyde med å få Scott i teamet. Hans brede erfaring, blant annet med topplederkommunikasjon, finansiell kommunikasjon og håndtering av komplekse kommunikasjonsutfordringer i store selskaper, gjør han til en svært attraktiv rådgiver. Scott er analytisk og strategisk, og i tillegg en kar som får jobben gjort. Vi har nå et knallsterkt team på virksomhetskommunikasjon, sier Henrik Halvorsen, daglig leder i Gambit H+K.

Powered by Labrador CMS