Scott Olav Allan er ansatt som seniorrådgiver i TRY Råd, her sammen med Sindre Beyer.
Scott Olav Allan er ansatt som seniorrådgiver i TRY Råd, her sammen med Sindre Beyer.

Scott går fra Gambit til TRY Råd

Scott Olav Allan ansettes som seniorrådgiver i TRY Råd.

Publisert

Scott Olav Allan blir seniorrådgiver i TRY Råd, etter flere år i Gambit.

– Allan har lang erfaring fra kommunikasjonsarbeid og kan vise til imponerende resultater, vi er veldig glad for at han begynner hos oss, sier daglig leder i TRY Råd, Sindre Beyer i en pressemelding.

I ni år har Scott Olav Allan jobbet seg opp erfaring som konsulent, i tillegg har han vært kreativ leder. Han har vært ansvarlig for flere prisvinnende kampanjer – både i Norge og i utlandet. Han har blant annet jobbet for kunder som Norad, UiO, Kahoot, FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold, McDonald’s, Honda, Norges Bank og Barnekreftforeningen.

Kampanjene han var med å utvikle for Norad er blant annet kåret til tiårets kampanje av bransjemagasinet PRovoke.

– I TRY Råd er det kort vei fra strategien lages til at man ser konkrete resultater av det man har bestemt seg for. Scott har mye erfaring fra både strategisk og kreativt arbeid, så det passer både oss og våre kunder veldig bra sier Beyer.

Allan startet i jobben i forrige uke, og er godt i gang med flere prosjekter.

– TRY Råd jobber med en spennende kombinasjon av strategi, teknologi og kreativitet sammen med resten av TRY-huset og jobber med mange spennende kunder innen teknologi, bærekraft og offentlig sektor, så her ser jeg frem til å både bidra og utvikle meg videre, sier Scott Olav Allan i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS