Fra venstre: Severin Rolad (Geelmuyden Kiese), Miriam Dippe-Nistor og Stefan Mathys (begge partnere i IRF Reputation AG). Nå skal de samarbeide med å bistå nordmenn i Sveits og sveitsere i Norge.

Gigantbyrået skal bistå rike nordmenn i Sveits

Geelmuyden Kiese inngår samarbeid med det lokale sveitsiske kommunikasjonsbyrået IRF Reputation AG for å kunne støtte norsk næringsliv i Sveits.

Publisert

– Vi gleder oss over å kunne hjelpe norske og skandinaviske kunder med strategiske og taktiske kommunikasjonstjenester i Sveits. Vi håper vår kjennskap til det sveitsiske samfunnet og næringslivsaktører kan bli en viktig døråpner for nyankomne bedrifter og investorer, sier Stefan Mathys, som er én av fem partnere i IRF Reputation AG, i en pressemelding.

IRF ble grunnlagt i 2002, og har i dag 17 rådgivere fordelt på kontorer i Zürich og Genève. Selskapet spesialiserer seg på strategisk rådgivning, selskapskommunikasjon, finansiell kommunikasjon og myndighetskontakt. 

I likhet med Geelmuyden Kiese, er byrået med i det internasjonale samarbeidsnettverket til FTI Consulting.

Målet er at Geelmuyden Kiese skal kunne koble på og koordinere med det sveitsiske byrået når kunder trenger å løse kommunikasjonsutfordringer i Sveits, og omvendt.

De siste årene har flere pengesterke nordmenn valgt å flytte til Sveits, noe som har skapt en stor debatt om skatteforholdene i Norge.

– Sveits er et kraftsenter for finans i Europa. Vi vil nå samarbeide med et lokalt byrå med erfarne rådgivere, dyp kjennskap til det sveitsiske markedet og god strategiforståelse. IRF vil bistå norske kunder i Sveits og vil nå kunne tilby rådgivning i hele Skandinavia gjennom samarbeidet med Geelmuyden Kiese, sier Severin Roald, administrerende direktør i Geelmuyden Kiese Norge i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS