WergelandApenes styrker rådgiverstaben med Øyvind Normann og Jafar Haidar.

WergelandApenes henter fra Geelmuyden Kiese

– Det er godt å få flere kloke hoder med på laget.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er to signeringer vi er veldig stolte av. Begge er på plass fra august og ordrebøkene begynner å fylle seg, allerede. Med slike kapasiteter stilles det enda høyere krav til et skarpt arbeidsmiljø og utfordrende arbeidsoppgaver, og det jobber vi kontinuerlig med å utvikle, sier Martin Apenes, byråleder i WergelandApenes i en pressemelding.

Etter et rekordår for WergelandApenes i 2021 og høy etterspørsel etter rådgivningstjenester i 2022, har kommunikasjonsbyrået ansatt to nye rådgivere fra Geelmuyden Kiese.

Øyvind Normann og Jafar Haidar kommer til å jobbe med myndighetskontakt, innsikt og analyse, strategi og mediehåndtering i byrået.

Øyvind Normann er statsviter fra Universitetet i Oslo og har bakgrunn fra Arbeiderpartiet, Europeisk Ungdom og har hatt flere styreverv i ulike interesseorganisasjoner. Sammen med erfaringen fra Public Affairs i Geelmuyden Kiese.

Jafar Haidar er siviløkonom fra NHH, Handelshøyskolen i København og Bocconiuniversitetet i Milano. I Geelmuyden Kiese jobbet han i innsikt og analyse- avdelingen med prosjektlederansvar for både norske og internasjonale kunder.

– Etter et spennende halvår sammen med våre nye søsterbyråer i Ahead Group ser vi fram til å bruke Øyvind og Jafar i felles prosjekter også. Den gode farten WergelandApenes hadde inn i 2022 har holdt seg, så det er godt å få flere kloke hoder med på laget, sier Apenes.

Powered by Labrador CMS