Severin Roald er ny GK-sjef i Norge.
Severin Roald er ny GK-sjef i Norge.

DN: Severin Roald blir ny Geelmuyden Kiese-sjef

Kommer fra Statkraft.

Publisert

– Jeg ønsker å bygge et sterkt fagmiljø, og med på det får jeg en eier som kan denne bransjen veldig godt, sier Severin Roald til Dagens Næringsliv, tirsdag.

Tidligere på dagen ble det kjent at Marit Høvik Hartmann trekker seg umiddelbart som managing partner for Geelmuyden Kieses operasjoner i Norge og at hun ikke har noe nytt å gå til. Bare noen timer etter at hennes avgang ble kjent, er det altså klart hvem som tar over byrået i Norge.

Roald kommer fra Statskraft, hvor han har vært kommunikasjonsdirektør. Han har og vært kommunikasjonssjef i selskaper som Telenor og Aker Solutions og konsulent i Burson-Marsteller.

DN skriver at det var Lars Erik Grønntun som tok kontakt med Roald for å høre om han var interessert i et jobb-bytte.

– Vi har bare én målsetning, og den er både veldig enkel og veldig vanskelig: Å tiltrekke, utvikle og beholde de beste talentene, så vi kan løse våre kunders største utfordringer og generere stor kundeverdi, sier Jonas Palmqvist, administrerende direktør i Paritee, og GKs styreleder til DN.

I artikkelen kommer det og fram at Hans Geelmuyden skal sakte men sikkert fases ut av byrået etter som de nye eierne av byrået kommer videre i utviklingen av GK og at Paritee, som eier byrået, nå er i gang med forhandlinger om å overta et byrå i enten Tyskland eller England i nær framtid.

Powered by Labrador CMS