Marit Hartmann går nå av som managing partner for Geelmuyden Kiese.
Marit Hartmann går nå av som managing partner for Geelmuyden Kiese.

Marit Høvik Hartmann trer av som GK-sjef

Marit Høvik Hartmann, som har ledet GK i Norge de siste tre årene, har valgt å tre av. Har ikke ny jobb å gå til.

Publisert Sist oppdatert

– Vi skulle veldig gjerne hatt med Marit videre på reisen, men når hun først hadde bestemt seg for å gjøre noe annet, respekterer vi selvfølgelig det og ønsker henne lykke til videre. Vi vil takke Marit for den innsatsen hun har gjort for GK gjennom fem år. Hun vil bli dypt savnet av kolleger, kunder og meg personlig, sier Jonas Palmqvist, Styreleder i Geelmuyden Kiese Gruppen i en pressemelding tirsdag.

–Jeg har hatt mine mest spennende år som leder i GK. Den tilbakemelding jeg har hørt oftest fra tidligere kolleger som har skiftet selskap, er at GK er det stedet hvor de lærte desidert mest. Det stemmer også for meg. Det har vært noen av de mest intense, men også mest givende årene i min karriere. Men alt har en ende, og jeg har kommet til beslutningen om at både jeg og selskapet er tjent med at noen andre får utvikle selskapet videre, sier Hartmann.

Hartmann har ingen konkrete planer hun ønsker å dele på nåværende tidspunkt.

– De siste fem årene har utelukkende dreid seg om GK. Nå tenker jeg at jeg unner meg en lang og etterlengtet sommerferie, så får vi se hva fremtiden bringer, sier Hartmann.

–Før vi lar henne ta en velfortjent sommerferie skal vi ha en siste feiring når vi takker henne av på sommerfesten i morgen, sier Palmqvist. Som legger til at han ser frem til å annonsere en ny leder snarlig.

Powered by Labrador CMS