Gjengen i JCP Event kan juble over tre nominasjoner i Heavent Awards.

JCP Event med tre nominasjoner til Heavent Awards

– Det jobbes utrolig godt i JCP, og det er dette et håndfast bevis på.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag ble nominasjonene til årets Heavent Awards offentliggjort. Og som eneste norske byrå er JCP Event nominert tre ganger.

– Det er helt utrolig stas å få den annerkjennelsen, og at vi er eneste norske byrå som er nominert viser bare hvor høyt nivå det er. At vi står for nesten 10 prosent av de 41 nominasjonene, med det nivået som er internasjonalt, er ganske sykt, sier Managing director i JCP Event, Gjermund Hellan, i en pressemelding.

Viser bredden

Prisen beskrives som den aller gjeveste i eventbransjen, og JCP Event er nominert i kategoriene «Internal Communication event award», «B to C event award» og «Sport, Cultural, Educational or Entertainment event award».

– At vi markerer oss så sterkt internasjonalt er vi utrolig stolte over. Juryen har fått inn nominasjoner fra hele verden, og at vi er nominert i tre ulike kategorier viser bredden vi evner å levere på sammen med kundene våre, sier Account Director/Partner, Maria Oljemark.

En bransje som aldri står stille

Det er totalt ni ulike kategorier i Heavent Awards, i tillegg til Grand Prix.

– Her snakker vi alt fra sponsoraktivisering i verdensklasse til potensielt Europas beste kulturbyggende event. Det beviser at vi er fleksible, og kan levere det kunden ønsker, og det er vi stolte over. Vi jobber i en bransje som aldri står stille, og der vi konstant må utvikle oss, og dette er et bevis på at vi klarer det, sier Hellan.

Han håper på seier i flere kategorier.

– Vi håper selvsagt på å stikke av med en eller flere priser, men vi er uansett ekstremt fornøyde med å bevise at vi der det byrået med flest plasser på shortlisten. Det jobbes utrolig godt i JCP, og det er dette et håndfast bevis på.

Prisene deles ut i Cannes 3o. mars.

Powered by Labrador CMS